«Όλα είναι θέμα timing στη ζωή»
Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου ήταν καλεσμένη το απόγευμα της Τρίτης 29 Σεπτεμβρίου στην εκπομπή "Με αγάπη Χριστιάνα" και απάντησε πρώτη φορά εάν σκέφτεται με τον Φιλιππο Μιχόπουλο να κάνουν το επόμενο βήμα στον έρωτα τους.
«Νομίζω ότι η συζήτηση αυτή παίζει πάρα πολύ από την αρχή της σχέσης. Η ζωή μας προλαβαίνει στο τι θα κάνουμε, στο τι χρειάζονται τα παιδιά μας , στις επαγγελματικές υποχρεώσεις, δεν είναι μια απόφαση που θα την πάρουμε και θα πέσει το σύμπαν γύρω γύρω.
Γίνονται πράγματα, είναι οι ζωές των παιδιών μας, είναι οι επαγγελματικές μας υποχρεώσεις, είναι τα βήματα που εμείς επιλέγουμε να κάνουμε στη ζωή μας , τα οποία μπορεί να μας κρατούν πίσω από τη συγκεκριμένη απόφαση.
Θεωρώ ότι όλα είναι θέμα timing στη ζωή και αν πρέπει κάτι να γίνει θα γίνει. Νομίζω ότι διευκολύνομαι να σκέφτομαι έτσι. Νομίζω ότι έτσι πρέπει να το σκεφτόμαστε γενικά στις ζωή μας. Τις μεγάλες αποφάσεις δεν πρέπει να τις πιέζουμε. Πρέπει να αφήνουμε λίγο τον χρόνο και τις καταστάσεις να δείξουν»
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
- Κωνσταντίνα Ευριπίδου
- Φίλιππος Μιχόπουλος



