Η Άννα Βίσση μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακολούθους τα συναισθήματά της μετά τη μεγάλη συναυλία του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ.
Μέσα από ένα βίντεο με στιγμιότυπα από τη βραδιά στο Ολυμπιακό Στάδιο, η τραγουδίστρια θέλησε να ευχαριστήσει το κοινό της, το οποίο χαρακτήρισε «δύναμή» της για τις περίπου 4 ώρες που πέρασαν μαζί το βράδυ του Σαββάτου.
Από τη θεαματική «προσγείωσή» της μέσω ειδικής κατασκευής στην έναρξη της συναυλίας και την αναδρομή στο παρελθόν με τη χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης, μέχρι την αφιέρωση στον Γιώργο Μαζωνάκη, η Άννα Βίσση αποθεώθηκε από τους 95.000 θεατές που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για να την απολαύσουν από κοντά.
«Δεν ξέρω αν θα ξαναζήσω μια τέτοια νύχτα, αλλά και να μην ξαναζήσω, ήταν ό,τι πιο δυνατό έχω ποτέ μου αισθανθεί. Είστε η δύναμή μου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.
View this post on Instagram
Η Άννα Βίσση ανέβασε και ένα στιγμιότυπο από τη συναυλία, με την ίδια να χαμογελά από τη σκηνή, την ώρα της συναυλίας. Όπως έγραψε στο κείμενο που συνοδεύει το στιγμιότυπο: «Αυτό με κάνετε να νοιώθω όταν βγαίνω στη σκηνή. Σας ευχαριστώ».
Η Άννα Βίσση ξεκίνησε τη συναυλία της, με την «προσγείωση» στη σκηνή του ΟΑΚΑ μέσα σε μία κυκλική κατασκευή, φορώντας μια εντυπωσιακή ασπρόμαυρη ολόσωμη φόρμα. Η συναυλία ξεκίνησε με το τραγούδι «Αιγαίο» και ακολούθησε αναδρομή σε όλες τις μεγάλες επιτυχίες της.
Η αναφορά στον Γιώργο Μαζωνάκη
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, η Άννα Βίσση έκανε ειδική αναφορά στον Γιώργο Μαζωνάκη, με το κοινό να ξεσπά σε χειροκροτήματα.«Έφυγε πολύ νωρίς, σοκαριστικά, άδικα. Μακάρι να μπορούσε να αφουγκραστεί και να δει αυτό το κύμα αγάπης που τον έλουσε μετά τον θάνατό του», πρόσθεσε.
Η τραγουδίστρια κάλεσε στη συνέχεια το κοινό να τραγουδήσει μαζί της. «Από εδώ και πέρα ας πιστέψουμε ότι τα Σάββατα γιορτάζουν», είπε, πριν ξεκινήσει το τραγούδι «Κάθε βράδυ του Σαββάτου».
Αφιέρωσε στη συνέχεια ένα δικό της τραγούδι στον Γιώργο Μαζωνάκη, λέγοντας ότι «τον έχει δει να κλαίει με αυτό».
Η βροχή φαίνεται πως δεν πτόησε τους 95.000 θεατές, ωστόσο, συνωστισμός επικράτησε όταν άνοιξαν οι πόρτες του ΟΑΚΑ στις 17:00, για να ακολουθήσει η pre-showsold-out συναυλία της Άννας Βίσση.
«Με αγκαλιάζετε τόσο σφιχτά και τόσο μοναδικά που θα ξεπεράσω το άγχος» ήταν τα πρώτα της λόγια προς το κοινό πριν συνεχίσει το πρόγραμμά της με τις επιτυχίες «Αγάπη υπερβολική» και «Σε περίπτωση που». «Αυτή η βραδιά θέλω να γίνει κάτι που θα θυμόμαστε όλοι μας. Σας ευχαριστώ που είστε εδώ πάμε να το ζήσουμε μαζί» ανέφερε σε άλλο σημείο.
Ανοίγοντας τη συναυλία της, η Άννα Βίσση σημείωσε: «Είναι ένα ανεκτίμητο δώρο ζωής. Κάναμε στο Καλλιμάρμαρο δύο χρονιές, θέλατε στο ΟΑΚΑ έτσι δεν είναι; Εγώ τις κρατάω τις υποσχέσεις μου».
Πηγή: lifo.gr
- Άννα Βίσση



