LIFESTYLE

Αντώνης Πανούτσος: Μάχη στη ΜΕΘ για τον 78χρονο δημοσιογράφο – Τα νεότερα για την υγεία του

Lifenews

Έχει προσβληθεί από τον ιό του Δυτικού Νείλου.

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος ο 78χρονος δημοσιογράφος και αθλητικογράφος Αντώνης Πανούτσος, ο οποίος έχει προσβληθεί από τον ιό του Δυτικού Νείλου.

Ο γνωστός δημοσιογράφος βρίσκεται στη ΜΕΘ από τις 15 Ιουλίου, έχοντας συμπληρώσει πλέον περίπου έναν μήνα νοσηλείας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του παραμένει πολύ σοβαρή.

932f45c1-2017062812201300021antonispanoytsos2762017.jpg

Ο Αντώνης Πανούτσος φέρεται να προσήλθε στα Επείγοντα του νοσοκομείου με υψηλό πυρετό. Οι εξετάσεις που ακολούθησαν έδειξαν ότι είχε προσβληθεί από τον ιό του Δυτικού Νείλου.

Έκτοτε κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου παραμένει διασωληνωμένος, με τους γιατρούς να παρακολουθούν στενά την πορεία της υγείας του.

Η παρατεταμένη νοσηλεία του 78χρονου δημοσιογράφου έχει προκαλέσει ανησυχία, καθώς η κατάσταση που αντιμετωπίζει χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα κρίσιμη.

ΠΗΓΗ: Gossip-tv.gr
 

READ MORE

LATEST NEWS