LIFESTYLE

Μαζωνάκης για τον εγκλεισμό στο Δρομοκαΐτειο: Ένιωσα τρόμο και προδοσία - Ψευδής η καταγγελία για ασέλγεια

Lifenews

Για τις δύσκολες περιπέτειες που βίωσε καθώς και για τη σχέση με την οικογένειά του, μίλησε ο Γιώργος Μαζωνάκης, στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Τάσο Τρύφωνος στον Alpha, στην εκπομπή «Τετ Α Τετ».

Ο καλλιτέχνης ανέφερε μεταξύ άλλων, πως ο χρόνος που πέρασε ήταν περιπετειώδης, ωστόσο μέσα από κάθε τέτοια κατάσταση, έμαθε να μετράει τα καλά. Επίσης τόνισε πως έμαθε να μιλά όποτε θέλει αυτός, όχι όποτε θέλουν οι άλλοι. Σχετικά με την συνεργασία και την σχέση με την αδελφή του, Βάσω, αποκάλυψε:

«Κατάλαβα ότι δεν μπορώ να συνεργαστώ με την αδελφή μου... όλο αυτό έγινε έντονο από την πλευρά της οικογένειας». Όσο για την οικογένειά του, υπογράμμισε: «Ήμουν το όνομα της οικογένειας, που την βοηθούσα οικονομικά… Και αυτό το θεωρώ σωστό… Δεν θεώρησα ποτέ τον εαυτό μου ότι ήμουν ο Θεός, ο υπέρτατος, δεν το είχα αυτό στο dna μου.

Πολλές φορές υποβίβαζα τον εαυτό μου. Έχω 100% μερίδιο ευθύνης για τη σχέση μου με την οικογένειά μου». Σχετικά με τη νοσηλεία του στο Δρομοκαΐτειο αποκάλυψε: «Tο αντιμετώπισα με πάρα πολλή ησυχία…. Ταυτόχρονα, η μία μου αδελφή ήταν απ’ έξω και περίμενε, η Μαρία… Είχα τρόμο». Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, τόνισε πως σε όλη αυτή δύσκολη συνθήκη, τον προστάτεψε μόνο ο κόσμος.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

READ MORE

LATEST NEWS