Ο δημοφιλής παρουσιαστής του ΑΝΤ1, με το γνώριμο χιούμορ του αλλά και με απόλυτη ειλικρίνεια, αναφέρθηκε στον αδιανόητο πόνο που βίωσε, ενώ έκανε και μια απρόσμενη πρόβλεψη για το τηλεοπτικό τοπίο της επόμενης σεζόν.
Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και τη δημοσιογράφο Βίκυ Δέτσικα μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, περιγράφοντας τη σοβαρή περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του την προηγούμενη εβδομάδα, η οποία τον οδήγησε στο νοσοκομείο.
Ο δημοφιλής παρουσιαστής του ΑΝΤ1, με το γνώριμο χιούμορ του αλλά και με απόλυτη ειλικρίνεια, αναφέρθηκε στον αδιανόητο πόνο που βίωσε, ενώ έκανε και μια απρόσμενη πρόβλεψη για το τηλεοπτικό τοπίο της επόμενης σεζόν.

Και συνέχισε: «Νοσηλεύτηκα τρεις μέρες. Έμεινα εκεί το βράδυ, γιατί σταμάτησε ο πόνος, αλλά αν δεν έπεφτε, έπρεπε να να κάνουμε εγχείρηση. Τελικά ευτυχώς όμως, έπεσε. Χρειάζεται να πάω να βγάλω τις πέτρες που έχω στη χολή. Όσο μεγαλώνουμε τώρα έχουμε θέματα. Κοίταξε, όλα αυτά μες στο πρόγραμμα είναι, αυτή είναι η ζωή».
Όταν η συζήτηση στράφηκε στα επαγγελματικά του σχέδια για την επόμενη σεζόν στον ΑΝΤ1, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τόνισε πως όλα είναι ρευστά, συνδέοντας μάλιστα το τηλεοπτικό μέλλον με τις πολιτικές εξελίξεις: «Πραγματικά, δεν έχω να σου πω τίποτα τηλεοπτικό. Περιμένω να τελειώσει τώρα η σεζόν, να δούμε τι θα γίνει του χρόνου, να δούμε τις ανακατατάξεις, τι θα συμβεί, τι θα παίξει, τι δεν θα παίξει. Πιστεύω ότι θα γίνουν εκλογές πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι τις περιμένουμε. Αν, όπως λένε κάποιοι, γίνουν τον Οκτώβριο εκλογές, τότε θα είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα για το ξεκίνημα της σεζόν».
ΠΗΓΗ: Gossip-tv.gr
- Γρηγόρης Αρναούτογλου
- περιπέτεια υγείας
- «Οι πόνοι ήταν σαν της γέννας»
- Ειδήσεις Κύπρος



