LIFESTYLE

Mιχάλης Σοφοκλέους: Ήταν στον γάμο με τους 74 που δημητηριάστηκαν - «Οι άνθρωποι δεν απαντούσαν τα τηλέφωνα από τον πόνο»

LifenewsTeam

«Είναι ένα θέμα που πρέπει να απασχολήσει τις υγειονομικές υπηρεσίες»

Καλεσμένος στην εκπομπή "Με αγάπη Χριστιάνα" βρέθηκε ο Μιχάλης Σοφοκλέους και αποκάλυψε πως βρέθηκε στον γάμο της Λεμεσού που συζητιέται τις τελευταίες ημέρες όπου 74 άτομα δηλητηριάστηκαν με 50 από αυτούς να καταλήγουν στο νοσοκομείο. 

«Ήταν συγγενικός γάμος και όντως ήξερα συγγενείς μου που ήταν μέσα στο νοσοκομείο και βγήκαν χθες. Εγώ έφαγα από όλα στον γάμο. Και δεν έπαθα τίποτα. Οι άνθρωποι στο νοσοκομείο, δεν απαντούσαν τα τηλέφωνα από τον πόνο. Είναι ένα θέμα που πρέπει να απασχολήσει τις υγειονομικές υπηρεσίες. Ό,τι είχε στον μπουφέ το έβαλα. Δεν ξέρω, ίσως φταίει ο μεταβολισμός μου», είπε.  

READ MORE

LATEST NEWS