Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην σύζυγό του.
Καλεσμένος στην παρέα του Buongiorno ήταν ο Διονύσης Σχοινάς.
Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην σύζυγό του, Καίτη Γαρμπή, λέγοντας πως «νιώθω ότι έχουμε βρεθεί σε 18 ζωές μαζί», ενώ δεν θα ξεχάσει ποτέ τη γνωριμία τους.

Για εκείνον, η οικογένεια σημαίνει γινόμαστε ένα, ενώ δήλωσε πως έχουν μάθει τον γιο τους να σέβεται τα πάντα. «Ο γιος μου είναι ο κολλητός μου. Έχουμε καταπληκτική διαφορά ηλικίας. Θα ήθελα να κάνει αυτό που γουστάρει. Θέλει να γίνει νούμερο; Να γίνει νο1».
Όπως είπε, διαβάζει τα σχόλια στα social media, αποκαλύπτοντας πως έχει λάβει αρνητικά σχόλια, όπως «είσαι άφωνος» και «γέρασες».
«Το πρώτο που δεν συγχωρώ είναι το ίδιο λάθος δεύτερη φορά. Δεν βγάζω ανθρώπους από τη ζωή μου τελείως, δεν κρατάω κακίες. Δεν έχω παρεξηγηθεί ποτέ στη ζωή μου».
ΠΗΓΗ: Gossip-tv.gr
- Διονύσης Σχοινάς
- Καίτη Γαρμπή
- Ειδήσεις Κύπρος



