LIFESTYLE

Έλενα Κρεμλίδου: «14 χρόνια μετά συνεχίζω να ψάχνω ποιοι έχουν τις γυμνές μου φωτογραφίες»

Lifenews

Η γνωστή influencer αναφέρθηκε στη διαρροή προσωπικών φωτογραφιών της στο διαδίκτυο.

Στην κάμερα της εκπομπής Πρωταγωνιστές μίλησε η Έλενα Κρεμλίδου όπου μίλησε για μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής της.

Η γνωστή influencer αναφέρθηκε στη διαρροή προσωπικών φωτογραφιών της στο διαδίκτυο, εξηγώντας πως το περιστατικό αυτό εξακολουθεί να επηρεάζει την καθημερινότητά της και την ψυχολογία της.

«Δεκατέσσερα χρόνια μετά, συνεχίζω να ψάχνω ποιοι έχουν τις γυμνές μου φωτογραφίες»

elena.jpg

«Είναι αυτή η ανάγκη που έχεις σε μικρότερη ηλικία να θες να αρέσεις, να γουστάρεις την πάρτη σου και να θες και άλλοι να σου πουν ότι αρέσεις»

«Μου έστειλε μία από αυτές τις φωτογραφίες, που δεν ήταν καν η αυθεντική, ήταν φωτογραφημένη από οθόνη, και μου είπε «αν δεν μου στείλεις μία καινούργια, από αύριο αυτή θα κυκλοφορήσει». Πάγωσα, δεν θυμόμουν καν, όπως λέω, την ύπαρξη της φωτογραφίας και… πάγωσα, αλλά λέω εντάξει, μπορεί να μη γίνει τίποτα, μπορεί να μην… κάνει κάτι την πρώτη μέρα. Και τη δεύτερη μέρα μου ξαναστέλνει, μου λέει «τελευταία ευκαιρία».

ΠΗΓΗ: Gossip-tv.gr

READ MORE

LATEST NEWS