LIFESTYLE

Σακίρα: Χαμός στη Βραζιλία για τη συναυλία της, μαζεύτηκαν περίπου 2 εκατ. θεατές

Lifenews

Ήρθα εδώ όταν ήμουν 18, κάνοντας όνειρα να τραγουδήσω για εσάς και τώρα δείτε αυτό, η ζωή είναι μαγική, είπε η σταρ

Μία μεγάλη δωρεάν συναυλία στην παραλία Κοπακαμπάνα στο Ρίο ντε Τζανέιρο έδωσε η Σακίρα, σε μια μεγάλη διοργάνωση που, σύμφωνα με τον δήμαρχο της πόλης, συγκέντρωσε περίπου 2 εκατομμύρια ανθρώπους.

Η εμφάνισή της πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 2 Μαΐου και ακολούθησε αντίστοιχες μεγάλες δωρεάν συναυλίες της Μαντόνα το 2024 και της Lady Gaga την προηγούμενη χρονιά, οι οποίες είχαν επίσης προσελκύσει μεγάλο πλήθος θαυμαστών τους. 

 

Η συναυλία της Σακίρα ξεκίνησε γύρω στις 23:00, με καθυστέρηση άνω της μίας ώρας, με το κοινό να την υποδέχεται με έντονο ενθουσιασμό και χειροκροτήματα, ενώ drones στον ουρανό σχημάτιζαν το μήνυμα «αγαπώ τη Βραζιλία» στα πορτογαλικά. Η σταρ αναφέρθηκε και στην πρώτη της επίσκεψη στη Βραζιλία πριν από περίπου τρεις δεκαετίες, λέγοντας από τη σκηνή: «Ήρθα εδώ όταν ήμουν 18 ετών, κάνοντας όνειρα να τραγουδήσω για εσάς. Και τώρα δείτε αυτό. Η ζωή είναι μαγική».

Δείτε βίντεο:

 

READ MORE

LATEST NEWS