Είναι η παράσταση που εδώ και δυο χρόνια είναι sold out στην Αθήνα. Ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας στη «Φάλαινα» και το κοινό και οι κριτικοί τον αποθεώνουν.
Η «Φάλαινα» έφτασε στην Κύπρο και αύριο κάνει πρεμιέρα στο Παττίχειο θέατρο Λεμεσού για διπλές παραστάσεις την Παρασκευή 24 , το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Απριλίου .
Είναι αξιοσημείωτο ότι για πρώτη φορά στην Κύπρο, τα εισιτήρια και σε Λεμεσό και σε Λευκωσία έγιναν sold-out μέσα σε 24 μόνος ώρες. Ρεκόρ για τα κυπριακά δεδομένα.
Όμως όσοι δεν πρόλαβαν να εξασφαλίσουν τα εισιτήρια τους, έχουν τώρα μια μοναδική ευκαιρία της τελευταίας στιγμής. Όπως πληροφορούμαστε μόλις άνοιξαν καλές θέσεις για όλες τις παραστάσεις της Λεμεσού , σε πολύ καλές σειρές κι έτσι όσοι δεν πρόλαβαν να κάνουν την κράτηση τους τώρα online στο ticketmaster.cy ή σε καταστήματα ACS COURIER.
Άρα μην χάσετε την τελευταία ευκαιρία να δείτε τον εκπληκτικό Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη στη συγκλονιστική «Φάλαινα».
- H φάλαινα
- παράσταση
- Ειδήσεις Κύπρος



