Έκλεισα το Instagram, με έπιασε μια ιδιωτικότητα, συμπλήρωσε
Διαφορετικά διαχειρίζεται τα social media η Χριστίνα Μπόμπα μετά τη γέννηση των δίδυμων παιδιών της. H Instagrammer ένιωσε την ανάγκη, όπως εξήγησε, να απέχει για ένα διάστημα, κίνηση για την οποία επικρίθηκε. Όταν επέστρεψε στο Instagram, άρχισε να επικοινωνεί με έναν άλλο τρόπο με όσους την ακολουθούν.
Κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στην εκπομπή «Στην αγκαλιά του Φάνη», στην οποία ήταν καλεσμένη το βράδυ της Παρασκευής 17 Απριλίου, η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε για τη σχέση της με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και για το πώς αυτή άλλαξε, αφότου έγινε μητέρα.
Συγκεκριμένα, σχολίασε: «Απέχει πολύ η ζωή μας από αυτή που δείχνουμε στα social media. Αλλά στην περίπτωσή μου κιόλας, άλλαξαν και τελείως τα social όταν γέννησα. Εγώ τα άλλαξα δηλαδή. Για μένα ήταν άλλο πριν και άλλο μετά. Πριν έκανα ταξίδευα, έκανα τα wellness μου, έκανα την ωραία, το ευχαριστιόμουνα, μιλούσα με τον κόσμο. Είχα άλλο focus και μ’ άρεσε αλλιώς η φάση τους. Μετά τα παιδιά έκανα digital detox και με κράξανε πάλι όλοι. Το έκλεισα (σ.σ. το Instagram) για ένα διάστημα. Δεν ήθελα… Με έπιασε μια ιδιωτικότητα, ένα “δεν θέλω να μοιράζομαι τίποτα” για ένα διάστημα, ένα “δεν θέλω να χάσω τη στιγμή” και άρχισα να επικοινωνώ λίγο διαφορετικά με τον κόσμο».



