LIFESTYLE

Θύμα σεξουαλικής κακοποίησης η Μαρία Κωνσταντάρου: Η συγκλονιστική στιγμή που το αποκαλύπτει στην κάμερα

Lifenews

Οσα αποκάλυψε

Η Μαρία Κωνσταντάρου μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα του ALPHA και παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη. Η σπουδαία ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για το metoo, για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ενώ, αποκάλυψε ότι έχει υπάρξει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.

«Ο ηθοποιός δεν έχει ηλικία. Οι περισσότεροι ηθοποιοί λένε “να πεθάνω πάνω στη σκηνή”, ας πούμε» είπε αρχικά η Μαρία Κωνσταντάρου μιλώντας για τον ηλικιακό ρατσισμό στην υποκριτική. Ενώ, όταν ερωτήθηκε από την δημοσιογράφο της εκπομπής για το metoo στο θέατρο, η ίδια είπε: «Πρόσεξε να δεις, Εγώ είμαι παρ’ ολίγον διασωθείσα. Πολύ άγαρμπη κατάσταση. Δηλαδή μέχρι που μ’ έριξε κάτω στο πάτωμα, θέλω να σου πω, και πάλεψα» αποκάλυψε η ηθοποιός για πρώτη φορά.

 

Μιλώντας στην συνέχεια για την συνεργασία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, είπε: «Ήταν υπέροχη συνεργασία με την Αλίκη. Ήταν υπέροχη. Η Αλίκη δεν ήταν αυτή που ξέρει ο κόσμος, που παρίστανε την Barbie. Ήταν για πολύ σοβαρότερα πράγματα. Αλλά ο κόσμος ήθελε να βλέπει την Αλίκη έτσι. Και όταν ανέβασε η Αλίκη ένα έργο, στο Rex νομίζω με μουσική Χατζιδάκι, το “Καίσαρα και Κλεοπάτρα” νομίζω, δεν πήγε καλά. Και μετά σου λέει, δεν θέλετε να με βλέπετε έτσι; Ε, θα με βλέπετε όπως θέλετε. Εκείνο που μου κάνει εντύπωση είναι ότι τα νέα παιδιά δεν ενδιαφέρονται να μάθουνε. Είναι όλοι ξερόλες. Κάναμε ένα γύρισμα, ήταν μία κοπέλα, κόρη πολύ γνωστού ηθοποιού. Η οποία… της λέω λοιπόν: “Χρυσό μου, έλα στο σπίτι μου να κάνουμε δυο – τρία μαθήματα να σε βοηθήσω για να πας καλύτερα”. Δεν ήρθε ποτέ» αποκάλυψε η Μαρία Κωνσταντάρου.

 

 

 

 

READ MORE

LATEST NEWS