LIFESTYLE

Άντζελα Δημητρίου: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή και η σπάνια εξομολόγηση για τον γιο της

Lifenews

H Άντζελα Δημητρίου βρέθηκε καλεσμένη στη διαδικτυακή εκπομπή του Παντελή Τουτουντζή «Make Up Stories» στο YouTube.

H γνωστή τραγουδίστρια, μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική της ζωή, αποκαλύπτοντας πως είναι μόνη τα 8 τελευταία χρόνια. Παράλληλα διευκρίνισε πως δεν πιστεύει πια στον έρωτα και δεν αποζητά το φλερτ και τις ερωτικές σχέσεις. Αντιθέτως, νιώθει «ερωτευμένη» με την εγγονή της, τους φίλους της και τη δουλειά της.

«Είμαι 8 χρόνια και πάω στα 9 μόνη μου. Είμαι χορτασμένη, δεν θέλω κανένα φλερτ, δεν θέλω τίποτα. Κουράστηκα. Δεν πιστεύω πλέον στον έρωτα που έχω τραγουδήσει. Γιατί με πρόδωσε και με ταλαιπώρησε ο έρωτας και το φινάλε ήταν τίποτα. Ο έρωτάς μου τώρα είναι η εγγόνα μου, η δουλειά μου, οι φίλοι μου και τα τραγούδια μου» αποκάλυψε η Άντζελα Δημητρίου.

Η τραγουδίστρια έκανε επίσης μία σπάνια αναφορά και στον γιο της: «Είχα ένα μικρό ατύχημα και έπρεπε να φέρω στον κόσμο ένα μικρό παιδί, το οποίο ήταν πολύ δύσκολο για εμένα. Αυτό το παιδί δεν το μεγάλωσα εγώ, μεγάλωσε αλλού. Εγώ συνέχισα την πορεία μου. Όταν ένα παιδί μεγαλώνει αλλού, έχει αυτούς τους γονείς και νομίζει ότι είναι οι πραγματικοί του. Είναι πολύ δύσκολο να του πεις “Εγώ είμαι η μάνα σου”. Παντρεύτηκε, έκανε την οικογένειά του και ζει στη Γερμανία. Είναι μια χαρά. Τα έχουμε βρει, είναι όλα τέλεια».

Πηγή φωτογραφιών: papadakispress/Αλέξανδρος Παύλου

READ MORE

LATEST NEWS