Ως τον αγαπημένο της άνθρωπο αποκάλεσε η Ζεντάγια τον Τομ Χόλαντ, περιγράφοντας πώς εξελίσσεται ο αρραβώνάς τους.
Η ηθοποιός έδωσε μια εικόνα της προσωπικής της ζωής με τον σύντροφό της, μιλώντας για το πώς μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο, επενδύοντας παράλληλα στη σχέση και την καριέρα της.
Η Ζεντάγια παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Daily Mirror, που δημοσιεύτηκε το Σάββατο 24 Ιανουαρίου. Απαντώντας στην άποψη ότι η συνεργασία με τον σύντροφό σου μπορεί να είναι άβολη, η ηθοποιός είπε: «Ειλικρινά, ξέρω ότι κάποιοι μπορεί να νομίζουν ότι είναι άβολο. Στο πλατό, έχει αυτή τη μεγάλη, καθησυχαστική παρουσία που όχι μόνο με κάνει να νιώθω άνετα, αλλά και όλους όσοι δουλεύουν μαζί του» και πρόσθεσε: «Μπορεί να είμαι λίγο μεροληπτική, αλλά δεν είναι μόνο ο αγαπημένος μου άνθρωπος, είναι και ο αγαπημένος μου άνθρωπος να δουλεύω μαζί του».
View this post on Instagram
Παρά το γεγονός ότι περνούν χρόνο μαζί τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά, η Ζεντάγια τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην προστασία της ιδιωτικής τους ζωής. Όπως είπε: «Κανένας από τους δύο δεν θέλει να κρύβεται και να μην ζει τη ζωή του ή να μην κάνει φυσιολογικά πράγματα, όπως να βγαίνει για δείπνο, αλλά ταυτόχρονα θέλουμε να προστατεύουμε την ιδιωτικότητά μας. Πρέπει να αποδεχτείς ότι, σε κάποιο βαθμό, κάποια κομμάτια της ιδιωτικότητάς σου θα είναι εκτός ελέγχου. Αλλά τα μέρη που είναι στον έλεγχό μας, τα προστατεύουμε».
Όταν δεν βρίσκονται σε γυρίσματα, το ζευγάρι μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στο σπίτι του Χόλαντ στο δυτικό Λονδίνο, και το σπίτι της Ζεντάγια στην Καλιφόρνια, όπου ζει εδώ και χρόνια. Γεννημένη στο Όκλαντ και μεγαλωμένη στη Νότια Καλιφόρνια, η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι έχει δεθεί ιδιαίτερα με τη ζωή στην Αγγλία. «Νομίζω, ότι επειδή μεγάλο μέρος της δουλειάς μας είναι στο Λος Άντζελες, το Ηνωμένο Βασίλειο δεν μπορεί να είναι μόνιμη κατοικία αυτή τη στιγμή, αλλά νιώθω ότι είναι σπίτι μου» σχολίασε και συμπλήρωσε με χιούμορ: «Όταν πηγαίνω στο Ηνωμένο Βασίλειο, δεν νιώθω πια επισκέπτρια. Καταλαβαίνω τη βρετανική αργκό, καταλαβαίνω την κουλτούρα και ξέρω ότι ένα “ωραίο φλιτζάνι τσάι” τα διορθώνει όλα. Νιώθω πραγματικά σαν να γυρίζω σπίτι και αγαπώ τους ανθρώπους. Αλλά δεν θα καταλάβω ποτέ την εμμονή με τα Jaffa Cakes. Απλώς δεν βγάζουν νόημα για μένα».
Η Ζεντάγια και ο Χόλαντ γνωρίστηκαν το 2016 στα γυρίσματα της ταινίας «Spider-Man: Homecoming», με τις φήμες για τη σχέση τους να ξεκινούν την επόμενη χρονιά, πριν επιβεβαιώσουν δημόσια τον δεσμό τους το 2021. Το ζευγάρι αναμένεται να συνεργαστεί ξανά στην ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν «The Odyssey», η οποία θα κυκλοφορήσει στις 17 Ιουλίου, καθώς και στην επερχόμενη ταινία «Spider-Man: Brand New Day», με ημερομηνία κυκλοφορίας στις 31 Ιουλίου.
Πηγή: protothema.gr
- Ζεντάγια



