Το χαρμόσυνο γεγονός επιβεβαιώνεται και από το εντυπωσιακό μονόπετρο που κοσμεί το αριστερό χέρι της κορυφαίας Ελληνίδας τενίστριας.
Tα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζονται να ανέβουν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και η Μαρία Σάκκαρη, όπως αποκάλυψε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Το ζευγάρι, που βρίσκεται μαζί εδώ και πέντε χρόνια, έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του, επισφραγίζοντας την κοινή του πορεία με έναν αρραβώνα.
Το χαρμόσυνο γεγονός επιβεβαιώνεται και από το εντυπωσιακό μονόπετρο που κοσμεί το αριστερό χέρι της κορυφαίας Ελληνίδας τενίστριας. Η πρόταση γάμου πραγματοποιήθηκε τις ημέρες των Χριστουγέννων, λίγο πριν η Μαρία Σάκκαρη αναχωρήσει για την Αυστραλία, όπου συμμετέχει στο United Cup.
Ιδιαίτερη συναισθηματική αξία έχει το δαχτυλίδι, καθώς πρόκειται για οικογενειακό κειμήλιο της οικογένειας Μητσοτάκη, το οποίο ανήκε στη μητέρα του γαμπρού, Μαρέβα Μητσοτάκη.
Την ευχάριστη είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνάντησής του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Μάλιστα, σε ιδιαίτερα χαλαρό και ευδιάθετο κλίμα, ανέφερε χαμογελώντας πως οι οικογένειες του ζευγαριού εύχονται να αποκτήσουν εγγόνια το 2027.
ΠΗΓΗ: Gossip-tv.gr
- Παντρεύεται η Μαρία Σάκκαρη
- πρόταση γάμου
- αναγγελία
- Ειδήσεις Κύπρος



