LIFESTYLE

VIDEO: Γιώργος Τσαλίκης: Διέκοψε συναυλία του γιατί νόμιζε ότι τον σημαδεύουν με όπλο

Lifenews

Η επεισοδιακή στιγμή

Ένα απρόοπτο περιστατικό σημειώθηκε σε πρόσφατη συναυλία του Γιώργου Τσαλίκη στην Κόρινθο, αναγκάζοντας τον τραγουδιστή να διακόψει προσωρινά το πρόγραμμα.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του, ένα έντονο κόκκινο φως έπεσε στο πρόσωπό του, με αποτέλεσμα ο καλλιτέχνης να πιστέψει αρχικά ότι κάποιος τον σημάδευε με όπλο. Στην πραγματικότητα, το φως προερχόταν από τον τηλεφακό φωτογραφικής μηχανής φωτογράφου που βρισκόταν ανάμεσα στους θεατές.

Μόλις αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί, ο Γιώργος Τσαλίκης σταμάτησε να τραγουδά και περιέγραψε την αγωνία που ένιωσε με χιούμορ προς το κοινό: «Παιδιά ακούστε τι έπαθα τώρα. Είναι μια κυρία πίσω στα δεξιά, φωτογράφος, η οποία φοράει στρατιωτικά λες και είναι στο Τεπελένι. Είναι με τον φακό και βλέπω κάτι να γυαλίζει και λέω “έτσι θα πεθάνω”. Σας το ορκίζομαι. Προσπαθούσα να καταλάβω αν με σημαδεύει με όπλο. Μου κόψες την ψυχή. Λέω έτσι θα πάω, στο Δοξαπατρί, θα φύγω με φόντο το δέντρο», ακούγεται να λέει ο τραγουδιστής σε βίντεο που δημοσιοποίησε το Loutraki.tv.gr.

Δείτε βίντεο

READ MORE

LATEST NEWS