LIFESTYLE

Κλέλια Ανδριολάτου: Η σπάνια αναφορά στον σύντροφό της - «Είμαστε εκεί για τα εύκολα και τα δύσκολα»

Lifenews

«Με τον σύντροφό μου στηρίζουμε ο ένας τον άλλον»

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 25 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής, όπου τιμήθηκαν οι Έλληνες κάτω των 30 ετών που περιλαμβάνονται στη λίστα Forbes, οι τηλεοπτικές κάμερες εντόπισαν την Κλέλια Ανδριολάτου.

Η ηθοποιός, που φέτος βρέθηκε στη διάσημη λίστα, μίλησε στην εκπομπή Buongiorno και εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για την επιτυχία της. Στη σύντομη συνέντευξή της έκανε επίσης μια σπάνια αναφορά στον σύντροφό της, τονίζοντας τη σημασία της αμοιβαίας υποστήριξης.

«Είμαι πάρα πολύ καλά που βρίσκομαι απόψε εδώ. Συγχαρητήρια σε όσους κατάφεραν να βρίσκονται μέσα σε αυτή τη λίστα. Είναι όλοι πολύ αξιόλογοι και άξιοι θαυμασμού γι’ αυτά που έχουν καταφέρει. Το να μπαίνεις σε αυτή τη λίστα είναι η χαρά του να αναγνωρίζει κάποιος ότι έχεις καταφέρει κάτι γιατί μόνο εγώ ξέρω πόσο έχω κοπιάσει για να κάνω αυτή τη δουλειά, όπως και πολλοί ηθοποιοί.

Όταν όμως επιβραβεύεσαι γι’ αυτό είναι πολύ όμορφο γιατί το έχουμε ανάγκη. Είμαι αρκετά φιλόδοξη σαν άνθρωπος. Δεν είχα ονειρευτεί κάτι συγκεκριμένο, αλλά συνεχίζω να ονειρεύομαι, είναι ο τρόπος που σκέφτομαι έτσι»

«Με τον σύντροφό μου στηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Είμαστε εκεί για τα εύκολα και τα δύσκολα και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό».

ΠΗΓΗ: Gossiptv.gr

READ MORE

LATEST NEWS