LIFESTYLE

Ρέμος για Μαρινέλλα: «Θέλω να ανοίξει τα μάτια της για να την αποχαιρετήσουμε όπως της αξίζει»

LifenewsTeam

«Θεωρώ ότι περνάει ακόμα τον Γολγοθά της, δεν έχει αλλάξει κάτι αλλά δεν θα ήθελα να αναφερθώ άλλο στο πώς είναι»

Ο Αντώνης Ρέμος βρέθηκε καλεσμένος την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στην αγαπημένη του Μαρινέλλα που περνάει δύσκολες στιγμές. 

«Την πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε με τη Μαρινέλλα ήσουν κι εσύ εκεί. Ήταν η χρονιά που τελείωνα με τον Χατζηγιάννη και μου πρότειναν την επόμενη χρονιά να συνεργαστώ με τη Μαρινέλλα. Το πρώτο βράδυ που τραγουδήσαμε μαζί, ήσουν κι εσύ εκεί το θυμάσαι, ανέβηκε πάνω στη σκηνή και ερμήνευσε το τραγούδι «Καμιά φορά». Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι σηκώθηκες κι εσύ και η παρέα σου και όλο το μαγαζί και την χειροκροτούσατε τουλάχιστον για 10 λεπτά.

Θέλω η Μαρινέλλα να ανοίξει ξανά τα μάτια της, όχι για να τραγουδήσει, αλλά για να την αποχαιρετήσουμε όπως της αξίζει. Θεωρώ ότι περνάει ακόμα τον Γολγοθά της, δεν έχει αλλάξει κάτι αλλά δεν θα ήθελα να αναφερθώ άλλο στο πώς είναι. Κρατάμε αυτή την εικόνα της Μαρινέλλας μας», συμπλήρωσε ολοκληρώνοντας ο Αντώνης Ρέμος.

 

READ MORE

LATEST NEWS