LIFESTYLE

«Εξοργίζομαι! Είναι τραγικό και ανήθικο. Είναι ο ρόλος μας να ανοίξουμε τα μάτια στη Βανδή;»

Lifenews

«Προσπαθώ να είμαι κόσμιος σε αυτά που θα πω γιατί πραγματικά εξοργίζομαι».

Ο Κώστας Τσουρός στην εκπομπή του ΣΚΑΊ, Το ‘χουμε με αφορμή τα όσα είπε η Δανάη Παππά που ήταν καλεσμένη στην Super Κατερίνα για τον Βασίλη Μπισμπίκη τοποθετήθηκε επί του θέματος.

Αρχικά ο δημοσιογράφος τόνισε: «Προσπαθώ να είμαι κόσμιος σε αυτά που θα πω γιατί πραγματικά εξοργίζομαι. Το γεγονός ότι ενέπλεξαν και τη Δέσποινα Βανδή και τη Δανάη Παππά το θεωρώ τραγικό, δεν ξέρω ποιος είναι ο ρόλος μας τελικά. Είναι ο ρόλος μας να ανοίξουμε τα μάτια στη Δέσποινα Βανδή σε περίπτωση που τρέχει κάτι με τον Μπισμπίκη και τη Δανάη Παππά;»

mpismpikis-vandi-pappa.jpg

Και υπογράμμισε ο Κώστας Τσουρός: «Και πες ότι ίσχυε, που δεν ισχύει! Εμείς θα πούμε "Κοίτα, είναι με άλλη γυναίκα", είναι ανήθικα πράγματα αυτά. Θα μου πεις ότι κάποιοι επιλέγουν να το κάνουν. Μπορεί να μου πεις ως αντίλογο ότι κάποιοι το κάνουν και κάποιοι τους βλέπουν. Εσένα που δεν το κάνεις σε βλέπουν λιγότεροι. Προτιμώ να με βλέπουμε λιγότεροι από το να παίζουμε αυτά τα θέματα…»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω

ΠΗΓΗ: Gossip-tv.gr
 

READ MORE

LATEST NEWS