LIFESTYLE

Σήμερα η δίκη του Μπισμπίκη για το τροχαίο - Η αντίδραση για το τέλος της απεργίας πείνας του Ρούτσι

Lifenews

Η ώρα της δίκης έφτασε για τον Βασίλη Μπισμπίκη. Σήμερα 8 Οκτώβρη εκδικάζεται η υπόθεση για το τροχαίο που προκάλεσε στις 27 Σεπτεμβρίου.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο προσέκρουσε σε σταθμευμένα οχήματα και σε μαντρότοιχο. Ανέφερε ότι άφησε σημείωμα με τα στοιχεία του, χρησιμοποίησε ένα διαφημιστικό φυλλάδιο, και αργότερα ενημέρωσε μέσω συνεργάτιδάς του την αστυνομία, ενώ δήλωσε το συμβάν στην ασφαλιστική εταιρεία.

Ο ηθοποιός κατηγορείται για εγκατάλειψη οχήματος, ενώ του έχει επιβληθεί πρόστιμο 1.200 ευρώ και αφαίρεση διπλώματος για έναν μήνα.

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός το μεσημέρι της Παρασκευής 3/10 πήγε στο Σύνταγμα για να συναντήσει τον απεργό πείνας, Πάνο Ρούτσι, που είχε ως αίτημα να γίνουν τοξικολογικές εξετάσεις στη σορό του γιου του, Ντένις, που χάθηκε στην τραγωδία των Τεμπών. Ο Πάνος Ρούτσι μετά από 23 ημέρες κατάφερε τον στόχο του και ο Βασίλης Μπισμπίκης θέλησε να τον στηρίξει δημοσίως, για ακόμη μία φορά.

Έτσι λοιπόν, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του Πάνου Ρούτσι, δείχνοντας ότι παραμένει στο πλευρό του.

ΠΗΓΗ: Gossiptv.gr

READ MORE

LATEST NEWS