«Σε 23 μέρες κλείνω τα 50 μου».
Ο Γιώργος Τσαλίκης ήταν καλεσμένος στο Happy Day και μίλησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή το πάρτι που ετοιμάζει για τα γενέθλιά του, αποκάλυψε την ηλικία του και αναφέρθηκε στο unfollow που είχε κάνει στον Στέφανο Κωνσταντινίδη, αλλά μίλησε και για τον Γρηγόρη Γκουντάρα.
«Σε 23 μέρες κλείνω τα 50 μου, στο πάρτι θα τραγουδήσει ο Διονύσης Σχοινάς. Πρώτη φορά κάνω πάρτι στη ζωή μου», είπε αρχικά ο Γιώργος Τσαλίκης.
Και πρόσθεσε: «Πέρυσι είχα κάνει unfollow τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, γιατί με είχε νευριάσει μία μέρα. Δεν έχω κανένα θέμα με τον Γρηγόρη Γκουντάρα. Εγώ καταλαβαίνω τους ανθρώπους σε συγκυρίες ότι μπορούν να φερθούν με έναν τρόπο που εμένα μπορεί να με πειράξει. Δούλεψα τον εαυτό μου και έχω βάλει όρια. Δε θα αφήσω στην ψυχή μου μαυρίλα και κακία για κανέναν».
- Γιώργος Τσαλίκης
- ηλικία
- 50
- πάρτι υπερπαραγωγή
- unfollow
- Κωνσταντινίδης
- Γκουντάρας