LIFESTYLE

FY – Αλεξία Κεφαλά: Ο πρώτος χορός, η εντυπωσιακή τούρτα & το μενού στη δεξίωση του γάμου τους

Lifenews

Ο γνωστός εφοπλιστής και επενδυτής του “Dragon’s Den” Χάρης Βαφειάς και η σύζυγός του, Έμιλυ πάντρεψαν το ερωτευμένο ζευγάρι.

Ο ράπερ FY και η Αλεξία Κεφαλά παντρεύτηκαν, χθες Κυριακή 24 Αυγούστου στο Island στη Βάρκιζα.

Αυτή την ξεχωριστή στιγμή το ζευγάρι είχε δίπλα του τις οικογένειές του και τους φίλους του. Ο γνωστός εφοπλιστής και επενδυτής του “Dragon’s Den” Χάρης Βαφειάς και η σύζυγός του, Έμιλυ πάντρεψαν το ερωτευμένο ζευγάρι.

stigmiotypo-o8onhs-2025-08-25-082941.jpg

Η Ιωάννα Τούνη, η Marseaux, η Cinderella, η Natasha Kay, o Toquel και η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, είναι κάποια από τα πρόσωπα που παρευρέθησαν στον γάμο.

Μετά από σχεδόν έξι χρόνια σχέσης, το ερωτευμένο ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου και ο γάμος του ήταν όπως ονειρευόταν.

Δείτε τον πρώτο χορό του τράπερ με την Αλεξία, την εντυπωσιακή τούρτα, αλλά και το μενού της δεξίωσης που ακολούθησε

ΠΗΓΗ: Gossip-tv.gr

READ MORE

LATEST NEWS