Το αγαπημένο ζευγάρι, που σε λίγο καιρό θα κρατά στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί, επέλεξε μετά από σύντομες διακοπές, τον Δεκαπενταύγουστο να μείνει στην Αθήνα.
Ένα ήρεμο καλοκαιρινό απόγευμα στο Σούνιο επέλεξαν να περάσουν, χθες (16/8) η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Κίμωνας Κουρής, απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης δίπλα στη θάλασσα.
Το αγαπημένο ζευγάρι, που σε λίγο καιρό θα κρατά στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί, επέλεξε μετά από σύντομες διακοπές, τον Δεκαπενταύγουστο να μείνει στην Αθήνα. Μακριά από την έντονη ζωή του κέντρου, αξιοποιούν τον χρόνο τους με ήσυχες εξορμήσεις στη φύση.
Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Κίμωνας Κουρής είναι μαζί σχεδόν τρία χρόνια, ενώ λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση ότι θα γίνουν γονείς παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα μακριά από κάμερες και δημοσιογράφους.
Οι δυο τους προτιμούν να προστατεύουν την προσωπική τους ζωή από τα φώτα της δημοσιότητας, αν και η εγκυμοσύνη φαίνεται να τους έχει κάνει πιο εξωστρεφείς, ειδικά στα social media.
Από την πρόσφατη βόλτα τους στο Σούνιο, όπου απόλαυσαν το ηλιοβασίλεμα, «η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες με τον αγαπημένο της, και όπως θα δεις η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους.
ΠΗΓΗ: Gossip-tv.gr
- Τριανταφυλλίδου-Κουρής
- γονείς
- ηλιοβασίλεμα
- Σούνιο