Οι τελευταίες εξελίξεις
Στις φλόγες τυλίχτηκε το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη την Παρασκευή 18/7, επί της οδού Πατησίων και μάλιστα την ώρα που ο ηθοποιός βρισκόταν μέσα.
Στο σημείο επιχείρησαν εννέα οχήματα με 23 πυροσβέστες.
Η Κέλλυ Χεινοπώρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ανέφερε για τα πρώτα ευρήματα των αρχών:
«Μέχρι στιγμής δεν έχουν βρεθεί ίχνη εμπρησμού. Δεν έχουν βρει κλιματιστικό σε εκείνο το μπαλκόνι ή κάποια άλλη συσκευή για να μιλήσουμε για βραχυκύκλωμα, αποκλείουν οι άνθρωποι της πυροσβεστικής να έπεσε τσιγάρο στην τέντα από άλλο διαμέρισμα, ενώ ερεύνησαν αν υπήρχε πρόσβαση από τα υπόλοιπα μπαλκόνια χωρίς να εντοπίσουν κάποια κακόβουλη ενέργεια. Σε αυτό που συγκλίνουν είναι η πιθανότητα της αυτανάφλεξης από κάποια μπαταρία, γιατί στο μπαλκόνι του ο ηθοποιός είχε συσσωρεύσει κούτες από χριστουγεννιάτικα στολίδια».

Και πρόσθεσε: «Μέσω του δικηγόρου ο Πέτρος Φιλιππίδης είπε ότι ότι ζήτησε να ερευνηθεί κάθε ενδεχόμενο, αφήνοντας αιχμές για εμπρησμό. Τα στελέχη της Πυροσβεστικής θα συνεχίσουν την Κυριακή την έρευνα τους».
ΠΗΓΗ: Gossiptv.gr
- Πέτρος Φιλιππίδης
- Ειδήσεις Κύπρος
- Κύπρος νέα