LIFESTYLE

Κούλλης Νικολάου: Η ανάρτηση για τα 20 χρόνια του γάμου του

Lifenews

Είκοσι χρόνια γάμου συμπλήρωσε σήμερα, Πέμπτη 17 Ιουλίου, ο Κούλλης Νικολάου με τη σύζυγό του, Κλαίρη, και θέλησε να κάνει μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την επέτειό τους.

Όπως έχει πει ο ίδιος σε συνέντευξή του, γνωρίστηκαν όταν εκείνος ήταν 32 ετών και εκείνη 20. Αν και μέχρι τότε δεν σκεφτόταν σοβαρά το ενδεχόμενο του γάμου, ο ερχομός της στη ζωή του τον έκανε να αλλάξει σχέδια.

Ο ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από το μυστήριο που τελέστηκε το 2005, στην οποία φαίνεται να κρατά στο χέρι του ένα γλυκό, το οποίο δαγκώνει η Κλαίρη Νικολάου. «20 χρόνια πριν, 17 Ιουλίου 2005 -17 Ιουλίου 2025», έγραψε ο Κούλλης Νικολάου στη λεζάντα της δημοσίευσής του.

Δείτε την ανάρτησή του

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Κούλλης Νικολάου τον περασμένο Φεβρουάριο είχε αναφερθεί στη σχέση του με τη σύζυγό του κάνοντας λόγο για «κεραυνοβόλο έρωτα».

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kyriacos Nicolaou (@koulisnikolaou)

 

«Η γυναίκα μου είναι ένας άγγελος. Νιώθω τυχερός γιατί είμαι πεισματάρης και ξεροκέφαλος. Θα μου ήταν πρόβλημα αν ήταν ένας χαρακτήρας που δεν με εμπιστευόταν. Ο έρωτάς μου με την Κλαίρη ήταν κεραυνοβόλος γιατί σίγουρα έχουμε συναντηθεί ξανά σε άλλη ζωή», είχε εξομολογηθεί στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά».

Πηγή: protothema.gr

READ MORE

LATEST NEWS