HOLLYWOOD NEWS

Η Τζένιφερ Λόπεζ ξεκαθάρισε ότι μετά από τέσσερις γάμους δεν σκοπεύει να παντρευτεί ξανά

Lifenews

Η απάντηση της τραγουδίστριας ήρθε έπειτα από πανό σε συναυλία της που έγραφε «παντρέψου με»

Παρά τους τέσσερις γάμους που έχει κάνει η Τζένιφερ Λόπεζ, ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει παντρευτεί ξανά. Κατά τη διάρκεια της ευρωπαϊκής της περιοδείας «Up All Night», την Τρίτη 15 Ιουλίου, η τραγουδίστρια φάνηκε να απαντά σε ένα πανό που έγραφε: «J Lo, παντρέψου με».

Η απάντησή της ήταν ξεκάθαρη:  «Νομίζω ότι έχω τελειώσει με αυτό», είπε στο κοινό στη συναυλία της στο Μπιλμπάο της Ισπανίας και πρόσθεσε: «Το έχω προσπαθήσει μερικές φορές».

Δείτε το βίντεο

Η ερμηνεύτρια παντρεύτηκε για πρώτη φορά τον ηθοποιό Οτζάνι Νόα το 1997, ωστόσο το ζευγάρι χώρισε το 1998. Ακολούθησε ο γάμος της με τον Κρις Τζουντ το 2001, ο οποίος έληξε το 2003. Η Λόπεζ παντρεύτηκε τον επίσης τραγουδιστή Μαρκ Άντονι το 2004 και το διαζύγιό τους εκδόθηκε το 2014. Μαζί απέκτησαν τα δίδυμα παιδιά τους Έμμε και Μαξ. Η δύο φορές υποψήφια για Grammy ξεκίνησε σχέση με τον πρώην παίκτη των New York Yankees, Άλεξ Ροντρίγκεζ, το 2017, με τον οποίο αρραβωνιάστηκε από το 2019 έως το 2021.

Το 2021, η τραγουδίστρια αναζωπύρωσε τη σχέση της με τον Μπεν Άφλεκ, με τον οποίο ήταν αρραβωνιασμένη από τον Νοέμβριο του 2002 έως τον Ιανουάριο του 2004. Παντρεύτηκαν το 2022 στο Λας Βέγκας και αργότερα γιόρτασαν τον γάμο τους με μια πιο προσωπική τελετή στη Τζόρτζια. Η Λόπεζ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου δύο χρόνια αργότερα και το διαζύγιό τους ολοκληρώθηκε τον Ιανουάριο.

Στις 2 Ιουλίου, ο 52χρονος Άφλεκ και η Λόπεζ απέσυραν το κοινό τους σπίτι στο Μπέβερλι Χιλς από την αγορά, αφού δεν είχε βρεθεί αγοραστής επί έναν χρόνο. «Παρόλο που ήλπιζαν να πουλήσουν το ακίνητο, ήταν και διστακτικοί στο να υποστούν μεγάλη οικονομική ζημιά», ανέφερε πηγή στο «PEOPLE». «Μείωσαν την τιμή για να υπάρξει περισσότερη ζήτηση, όμως αυτό δεν συνέβη, οπότε τους συνέστησαν να το αποσύρουν από την αγορά. Ήταν μια επιχειρηματική απόφαση που πήραν από κοινού».

Η ευρωπαϊκή περιοδεία της Λόπεζ είναι προγραμματισμένη να συνεχιστεί έως τις 12 Αυγούστου, με τελευταίο σταθμό τη Σαρδηνία της Ιταλίας.

READ MORE

LATEST NEWS