Πηγές κοντά στην παραγωγή μιλούν για «ευσεβείς πόθους των θαυμαστών» και όχι για επίσημη υποψηφιότητα
Η Σίντνεϊ Σουίνι δεν είναι σε συζητήσεις για να αναλάβει ρόλο στο επόμενο φιλμ James Bond, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε πηγή κοντά στην παραγωγή στο TMZ.
Οι εικασίες για πιθανή συμμετοχή της 27χρονης ηθοποιού πυροδοτήθηκαν πρόσφατα μετά την παρουσία της στον γάμο του Τζεφ Μπέζος και της Λόρεν Σάντσεζ στην Ιταλία – ωστόσο φαίνεται ότι πρόκειται απλώς για «ευσεβείς πόθους των θαυμαστών της», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται και δεν είναι καν υποψήφια για τον ρόλο.
Will Sydney Sweeney become the next 007 Bond Girl? https://t.co/wzTx2jZLbu
— Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb) July 16, 2025
Η Amazon MGM Studios δεν έχει προχωρήσει ακόμη στο στάδιο του casting
Παρότι η Amazon MGM έχει ανακοινώσει τον σκηνοθέτη Ντενί Βιλνέβ ως υπεύθυνο για την επανεκκίνηση του franchise, η παραγωγή βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο και δεν έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες επιλογής ηθοποιών. Ο διάδοχος του Ντάνιελ Κρεγκ στον εμβληματικό ρόλο του 007 παραμένει άγνωστος.
Η φημολογία περί εμπλοκής της Σουίνι στηρίχθηκε και στη συνεργασία της με την επιχειρηματική ομάδα του Μπέζος και της Σάντσεζ σε μία νέα σειρά εσωρούχων, την οποία χρηματοδοτεί το επενδυτικό τους fund, Coatue. Όμως, δεν υπάρχει καμία συσχέτιση ανάμεσα στο επιχειρηματικό αυτό project και τις παραγωγές του Μποντ.
Η Σίντνεϊ Σουίνι βρίσκεται σε επαγγελματική άνοδο
Η Σουίνι έχει σημειώσει αρκετές επιτυχίες τα τελευταία χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία στη σειρά «Euphoria», πρωταγωνιστώντας στο ρομαντικό «Anyone But You» (2023), στο θρίλερ τρόμου «Immaculate» (2024), και στη δραματική σειρά «Echo Valley» της Apple TV+ το 2025. Παρά τις φήμες, εκπρόσωποι της ηθοποιού και της Amazon MGM δεν έχουν προβεί σε επίσημες δηλώσεις για πιθανή συμμετοχή της στο κινηματογραφικό σύμπαν του θρυλικού πράκτορα.
Ντενί Βιλνέβ: «Ο Τζέιμς Μποντ είναι ιερό έδαφος για μένα»
Ο σκηνοθέτης του Dune, Ντενί Βιλνέβ, δήλωσε πρόσφατα: «Ορισμένες από τις πρώτες μου κινηματογραφικές αναμνήσεις σχετίζονται με τον 007. Παρακολουθούσα τις ταινίες με τον πατέρα μου, ξεκινώντας από τον Dr. No με τον Σον Κόνερι. Είμαι φανατικός θαυμαστής. Είναι τεράστια ευθύνη αλλά και μεγάλη τιμή».
Ο Ντάνιελ Κρεγκ αποχαιρέτησε τον ρόλο με το No Time to Die (2021), έχοντας ενσαρκώσει τον πράκτορα σε πέντε ταινίες από το 2006 έως το 2021. Όπως ανέφερε ο ίδιος πέρυσι: «Έπειτα από κάθε ταινία Μποντ χρειαζόμουν έξι μήνες για να συνέλθω. Ήταν εξαντλητικό».
ΠΗΓΗ: protothema.gr
- Σίντεϊ Σουίνι
- Τζέιμς Μποντ