Καλοκαιρινές αναμνήσεις με τον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία και τον γιο τους δημιουργεί η Ελένη Φουρέιρα, με την τραγουδίστρια να συνδυάζει την οικογένειά παράλληλα με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.
Μέσα από μία δημοσίευση που έκανε η Ελένη Φουρέιρα τη Δευτέρα 14 Ιουλίου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους, πώς έχουν κυλίσει για εκείνη οι δύο πρώτοι μήνες του καλοκαιριού.
Ανάμεσα στα στιγμιότυπα που ανάρτησε, φαίνεται η ίδια να ποζάρει με το μαγιό της, ενώ ξεχωρίζει και η εικόνα του Αλμπέρτο Μποτία στη θάλασσα με τον μικρό Ερμή. Σε άλλη φωτογραφία, η Ελένη Φουρέιρα είναι αγκαλιά με τον γιο της.
«Δημιουργώντας καλοκαιρινές αναμνήσεις», έγραψε η τραγουδίστρια στη λεζάντα της δημοσίευσής της στο Instagram.
Δείτε την ανάρτησή της
View this post on Instagram
Πηγή: protothema.gr
- Ελένη Φουρέιρα