Η επίσημη κυκλοφορία του τρέιλερ είχε προγραμματιστεί για αργότερα
Μια τεράστια γκάφα συνέβη με το πρώτο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν, «The Odyssey», προτού αυτό κυκλοφορήσει επισήμως. Αν και η Universal Pictures το προβάλλει αποκλειστικά σε κινηματογραφικές αίθουσες και δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα επίσημο υλικό, το teaser διέρρευσε στο διαδίκτυο.
Το τρέιλερ ανοίγει με μια μουντή εικόνα του ωκεανού, καθώς ακούγεται μία φωνή εκτός πλάνου να λέει: «Σκοτάδι. Ο νόμος του Δία θρυμματισμένος. Ένα βασίλειο χωρίς βασιλιά από τότε που πέθανε ο αφέντης μου. Ήξερε πως ήταν ένας πόλεμος χαμένος απ’ την αρχή. Και όμως, με κάποιον τρόπο, τον κέρδισε».
Ο Τομ Χόλαντ εμφανίζεται ως Τηλέμαχος να ρωτά έναν χαρακτήρα, τον οποίο υποδύεται ο Τζον Μπέρνθαλ, αν έχει δει τον πατέρα του. Ο Μπέρνθαλ απαντά πως δεν τον έχει δει από τον Τρωικό Πόλεμο, πριν απευθυνθεί στο πλήθος: «Ποιος έχει μια ιστορία για τον Οδυσσέα; Εσύ; Εσύ έχεις μια ιστορία;». Συνεχίζει λέγοντας: «Άλλοι λένε πως είναι πλούσιος. Άλλοι, πως είναι φτωχός. Άλλοι πως πέθανε. Άλλοι πως είναι φυλακισμένος. Μα τι είδους φυλακή θα μπορούσε να κρατήσει έναν τέτοιον άνθρωπο;»
Το τρέιλερ κλείνει με μια σκηνή όπου φαίνεται από απόσταση ένας άνδρας να επιπλέει πάνω σε κομμάτι ξύλου - πιθανότατα ο ίδιος ο Οδυσσέας, τον οποίο υποδύεται ο Ματ Ντέιμον.
Δείτε το τρέιλερ που διέρρευσε:
- Κρίστοφερ Νόλαν
- The Odyssey
- Ειδήσεις Κύπρος
- Κύπρος νέα