LIFESTYLE

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος βάφτισαν τον δεύτερο γιο τους - Δείτε φωτογραφίες

Lifenews

Ο γιος τους πήρε το όνομα «Βασίλης» με την παρουσιάστρια να τιμά έτσι τον πατέρα της

Τον δεύτερο γιο τους βάφτισαν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, την Κυριακή 22 Ιουνίου, με το παιδί τους να παίρνει το όνομα «Βασίλης» από τον πατέρα της παρουσιάστριας.

Η ευχάριστη είδηση διέρρευσε μέσα από τα social media. Το ζευγάρι αποφάσισε να κρατήσει ιδιωτικές κάποιες λεπτομέρειες του μυστηρίου και έτσι δεν είναι γνωστή η εκκλησία της βάπτισης. Στη συνέχεια, ακολούθησε δεξίωση στη Βουλιαγμένη. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναδημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες και βίντεο που ανάρτησαν οι καλεσμένοι της.

Το τραπέζι της βάπτισης του μικρού Βασίλη έγινε κοντά στη θάλασσα. Ο στολισμός είχε έντονα χρώματα, λουλούδια και μπαλόνια, ενώ δεν έλειπε το όνομά του από στοιχεία της διακόσμησης.

Σε ορισμένα στιγμιότυπα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πόζαρε με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και σε άλλα μόνη της ή με καλεσμένους τους. Η ίδια επέλεξε να βάλει δύο διαφορετικά φορέματα στη βάπτιση του παιδιού της, ένα λευκό με ασημί πέτρες και ένα στο χρώμα του δέρματος με πολύχρωμα στοιχεία.

Δείτε τις φωτογραφίες

READ MORE

LATEST NEWS