LIFESTYLE

Ελπίδα Ιακωβίδου: Μείναμε άφωνοι με το ποιοι θα τη συνοδεύσουν στην εκκλησία

LifenewsTeam

Χωρίς αυτόν δεν πάει πουθενά.

Στις 19 Ιουλίου ο Τζώνη Καλημέρης και η Ελπίδα Ιακωβίδου ετοιμάζονται να ενώσουν τις ζωές τους με τα δεσμά του γάμου στο πανέμορφο Νυμφαίο. Η Ελπίδα Ιακωβίδου έδωσε συνέντευξη στο youweekly και έκανε αποκαλύψεις για τον επικείμενο γάμο τους. 

«Το νυφικό μου θα είναι σε ίσια γραμμή, απλό και ρομαντικό, με μακρύ πέπλο. Το επιμελείται ο σχεδιαστής Ερωτόκριτος, πολύ αγαπημένος και ταλαντούχος φίλος μου εδώ και πολλά χρόνια. Τα μαλλιά μου θα τα επιμεληθεί η Αφροδίτη και το μακιγιάζ μου η Ρούλα Τσαλίκη που είναι επίσης οικογενειακή μου φίλη. Θα έχω δυο παρανυφάκια ένα αγοράκι και κοριτσάκι. Κουμπάρα από την δική μου πλευρά θα είναι η Κατερίνα Ιωσήφ, με την οποία είμαστε κολλητές φίλες από 8 χρονών και από την πλευρά του Τζώνυ θα είναι κουμπάρος, επίσης ο κολλητός του φίλος Σταύρος Ζουρνατζής που μας γνώρισε» είπε αρχικά. 

«Τώρα συνειδητοποιώ ότι παντρεύομαι, γιατί μέχρι τώρα στο μυαλό μου είχα την εκπομπή, το κλείσιμο ενός κύκλου πορείας πολλών ετών. Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτόν τον γάμο, δεν έχω ξαναζήσει αυτό το συναίσθημα, όμως έτσι ακριβώς τον είχα στο μυαλό μου και τον ονειρευόμουνα. Ακόμα δεν είμαι καθόλου αγχωμένη. Γιατί να αγχωθώ; θα είναι ένα πάρτι με πολλά αγαπημένα μας πρόσωπα. Οι καλεσμένοι μας θα είναι περίπου 120 άτομα. 

Είπαμε να περιοριστούμε λίγο στους καλεσμένους, γιατί αν ανοιγόταν ο Τζώνη, που ξέρει όλη την Ελλάδα, θα γινόταν ο γάμος πενθήμερος… Δεν έχουμε προγραμματίσει γαμήλιο ταξίδι, καθώς υπάρχουν κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις του Τζώνη. Μπορεί να πάμε αργότερα.

Σίγουρα θα συγκινηθώ στον γάμο, είμαι αρκετά ευσυγκίνητη. Στην εκκλησία θα με πάει ο μπαμπάς μου, ο αδερφός μου και ο Σαμ, ο σκύλος του Τζώνη, (γελάει). Εγώ είπα ότι χωρίς τον Σαμ δεν πάω πουθενά» πρόσθεσε. 

 

READ MORE

LATEST NEWS