LIFESTYLE

Μαρία Αντωνά: «Δεν υπάρχει περίπτωση να με δείτε στην εκπομπή του» – Η απάντηση για τον Τριαντάφυλλο

Lifenews

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε η Μαρία Αντωνά το απόγευμα της Τρίτης 17 Ιουνίου σε έξοδό της.

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός, μεταξύ άλλων, μίλησε για το τηλεοπτικό της μέλλον, αλλά και για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα.


«Οι διακοπές είναι πάντα διακοπές. Δεν είμαι σόλο, άρα δεν θα κάνω και σόλο διακοπές. Όταν είσαι σε σχέση, κάνεις διακοπές με τη σχέση σου. Οι μέρες θα είναι περιορισμένες, θα είναι κάποιες ημέρες μέσα στον Αύγουστο», είπε αρχικά η Μαρία Αντωνά.

Για τις τηλεοπτικές προτάσεις που συζητάει, η Μαρία Αντωνά ανέφερε: «Βρίσκομαι σε συζητήσεις. Υπάρχουν 2-3 project τα οποία συζητάω, θα το δούμε. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δείτε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Δεν έχω καταλήξει για το αν θα είμαι στο ΣΚ του ΑΝΤ1».

Για το σχόλιο του Τριαντάφυλλου για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα, η Μαρία Αντωνά απάντησε: «Δεν με αφορούν τα σχόλια του Τριαντάφυλλου για εμένα και για τη σχέση μου. Δεν έχω έρθει εδώ για να σχολιάσω. Εμένα ο Τριαντάφυλλος είναι φίλους μου, είναι ένας τραγουδιστής πολύ καλός και θέλω όλο αυτό να μείνει εδώ».

Να θυμίσουμε ότι ο Τριαντάφυλλος σε πρόσφατες δηλώσεις του, είχε πει: «Ο Γιώργος Λιάγκας είναι ο εθνικός μας μπιφτεκάς… Δεν υπάρχει ο άνθρωπος, ό,τι και να πω είναι λίγο. Ο εθνικός μας μπιφτεκάς, πραγματικά. Δε γίνεται τη μια μέρα να λες ότι θα πατώσουμε, τι είναι αυτό και την άλλη μέρα να λες, “εγώ το είπα, θα πάει καλά, φοβερή”… Δε μου απάντησε, δε μιλήσαμε. Με τη Μαρία Αντωνά μιλήσαμε, είναι φίλη μου, την αγαπάω, και απορώ κι εγώ. Απορώ με τη Μαρία και απορώ με την καρδιά μου. Το αφήνω εδώ».


Πηγή: tlife.gr

READ MORE

LATEST NEWS