LIFESTYLE

Ελένη Φουρέιρα: Η φωτογραφία με τον Αλμπέρτο Μποτία και τον γιο τους για τη Γιορτή του Πατέρα

Lifenews

Μια τρυφερή στιγμή από την προσωπική της ζωή επέλεξε να μοιραστεί η Ελένη Φουρέιρα με τους διαδικτυακούς της φίλους, σήμερα, Κυριακή 15 Ιουνίου, με αφορμή την Ημέρα του Πατέρα.

Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια έκανε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την οικογένειά της.

Αν και επιλέγει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή, αυτή η ημέρα είναι ξεχωριστή για τον αγαπημένο της, Αλμπέρτο Μποτία κι έτσι θέλησε να του κάνει μια δημόσια αφιέρωση. Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Φουρέιρα μπορεί σπάνια να μοιράζεται εικόνες από την οικογενειακή της ζωή, ωστόσο τώρα δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον σύντροφό της και τον γιο τους, Ερμή.

Στο στιγμιότυπο που ανάρτησε, ο Ισπανός ποδοσφαιριστής φαίνεται να κρατά στην αγκαλιά του τον μικρό, ενώ τον κοιτά και του χαμογελά. Πάνω στο στιγμιότυπο, η Ελένη Φουρέιρα έγραψε: «Χαρούμενη Ημέρα του Πατέρα».

Δείτε τη φωτογραφία

 

Πηγή: protothema.gr

READ MORE

LATEST NEWS