LIFESTYLE

Αλεξανδράκη και Αλεξάνδρου έκαναν unfollow ο ένας τον άλλον στα social media

Lifenews

Σε unfollow έχουν προχωρήσει στα social media οι άλλοτε καλοί φίλοι, Δήμητρα Αλεξανδράκη και Δημήτρης Αλεξάνδρου, καθώς ο ένας δεν ακολουθεί τον άλλον στο Instagram.

Τον τελευταίο καιρό δημοσιεύματα υποστηρίζουν, πως οι σχέσεις τους δεν είναι καλές. Καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει εξηγήσει τους λόγους, που ήρθε η ρήξη ανάμεσά τους. Πρόσφατα μάλιστα, τα δύο μοντέλα βρέθηκαν στο Άμπου Ντάμπι για να παρακολουθήσουν τις ομάδες τους στο Final Four της Euroleague, δεν υπήρξε όμως μεταξύ τους επικοινωνία, ούτε ταξίδεψαν μαζί όπως σχολιάστηκε - επιβεβαιώνοντας ξανά πως δεν έχουν επαφές.

Ανατρέχοντας στα προφίλ του Δημήτρη Αλεξάνδρου και της Δήμητρας Αλεξανδράκη στο Instagram, φαίνεται πως δεν έχουν ούτε διαδικτυακή σχέση, καθώς προχώρησαν σε unfollow.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη απάντησε πριν από λίγες ημέρες με αιχμηρό ύφος για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, μετά την κοινή τους παρουσία στο Άμπου Ντάμπι για το Final Four της Euroleague. Σε σχόλιο που δέχτηκε στο TikTok, αρνήθηκε κατηγορηματικά πως ταξίδεψαν μαζί, απαντώντας: «Όχι ψυχούλα μου, δεν είμαι ξεπεσμένη». Αν και βρέθηκαν και οι δύο στις εξέδρες για να στηρίξουν Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αντίστοιχα, δεν είχαν καμία απολύτως επαφή, επιβεβαιώνοντας πως η σχέση τους αποτελεί παρελθόν.

Πηγή: protothema.gr

READ MORE

LATEST NEWS