LIFESTYLE

Ανδρέας Αργυρίδης: Έκανε επέμβαση αφαίρεσης όγκου στον εγκέφαλο - Ενημέρωσε κλαίγοντας φίλο του

LifenewsTeam

Δύσκολες στιγμές για το ηθοποιό.

Δυσάρεστα νέα για τον αγαπητό ηθοποιό Ανδρέα Αργυρίδη μετέφερε μέσα από τα social media του ο Κώστας Βήχας, Συγκεκιμένα αποκάλυψε ένα συγκλονιστικό τηλεφώνημα που δέχθηκε χθες από τον ηθοποιό ο οποίος τον ενημέρωσε ότι έκανε επέμβαση αφαίρεσης όγκου από τον εγκέφαλο. 

«Χτες το βράδυ αργά ενα απρόσμενο τηλεφώνημα από τον αγαπητό φίλο και συνάδελφο Ανδρέα Αργυρίδη. Κώστα μου εκανα μια νευροχειρουργική επέμβαση αφαίρεση ενός όγκου εγκεφάλου θέλω να το κοινοποιήσεις. Να ευχαριστήσω εκ μερους της οικογένειας μου το ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό του Αρεταίειου για την αγάπη τους. 

Κώστα μου μου λέει κλαίγοντας τώρα είμαι στο αναπηρικό εσύ ξέρεις καλύτερα πώς το αγόρασα στέκομαι στα πόδια μου όμως εγώ θα ξαναπαίξω θέατρο βεβαίως και θα παίξουμε μαζί του είπα ολοι αυτοί οι άνθρωποι που πρόσφεραν στο Κυπριακό θέατρο πρέπει να έχουν αγάπη και σεβασμό από όλους μας. Περαστικά σου φιλε μου σε περιμένω στη σκηνή» ανέφερε ο Κώστας Βήχας

READ MORE

LATEST NEWS