Δείτε την ανάρτηση της ηθοποιού
Μια δημόσια ερωτική εξομολόγηση έκανε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, με αφορμή τα γενέθλια του συζύγου της, Φώτη Μπενάρντο. Μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ηθοποιός περιέγραψε τη σημασία που έχει ο αγαπημένος της για τη ζωή της, αποκαλώντας τον το «κάρμα» της.
Η ίδια δημοσίευσε μια σειρά από κοινές τους φωτογραφίες, ενώ στη λεζάντα που συνοδεύει την ανάρτησή της μίλησε για τη γνωριμία τους. Όπως αποκάλυψε, αν και είχαν κοινούς φίλους και κυκλοφορούσαν στα ίδια μέρη από την εφηβεία, η γνωριμία τους έγινε πριν 15 χρόνια, σε μια συναυλία των Metallica. Τρία χρόνια αργότερα, αποφάσισαν να γίνουν ζευγάρι.
«Ο Φώτης μου. Γεννήθηκε σαν σήμερα και είναι το κάρμα μου. Με απόλυτη σιγουριά μπορώ να πω ότι όλα τα γεγονότα της ζωής μου με πήγαν με μαθηματική ακρίβεια σ’ εκείνον. Είχαμε κοινούς φίλους και πηγαίναμε στα ίδια μέρη από τότε που ήμασταν έφηβοι αλλά έμελλε να γνωριστούμε πριν 15 χρόνια στη συναυλία των Metallica. Τρία χρόνια μετά με πήρε απ’ το χέρι και φτιάξαμε τον δικό μας κόσμο», έγραψε.
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δεν παρέλειψε να αναφερθεί με θαυμασμό στον χαρακτήρα και το ήθος του συντρόφου της, περιγράφοντάς τον ως «τον πιο ταλαντούχο άνθρωπο που ξέρει, τον πιο καθαρό με διαφορά, με πείσμα και συγκέντρωση, δουλευταρά και αγαπητό σε όλους τους καλούς ανθρώπους». Μάλιστα, σημείωσε με έμφαση: «Αν κάποιος δεν συμπαθεί το Φώτη, είναι αφορμή να πονηρευτείς για το ποιόν του και παίρνω την ευθύνη αυτού που λέω».
Η ηθοποιός ολοκλήρωσε την ανάρτησή της γράφοντας: «Να ψάχνετε για κάποιον σαν τον Φώτη. Πιστό και καθαρό. Σ’ αγαπώ με όλη τη σημασία της λέξης. Χρόνια πολλά φως της ζωής μου».
View this post on Instagram
- Πηνελόπη Αναστασοπούλου