Την εμπειρία του από τη Eurovision θυμήθηκε ο Λούκας Γιώρκας, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει κάποια σταθερή συνταγή επιτυχίας στον μουσικό διαγωνισμό. Ο τραγουδιστής, που είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα το 2011 με το «Watch My Dance» κατακτώντας την έβδομη θέση, σημείωσε ότι τότε υπήρχαν αμφιβολίες ακόμη και για την πρόκριση στον τελικό. Σχολιάζοντας τη φετινή συμμετοχή της Κλαυδίας, ανέφερε πως η επιλογή της δεν τον εξέπληξε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ανταποκρίνεται στο γούστο του κοινού.
Πιο αναλυτικά, ο Λούκας Γιώρκας ανέφερε στην εκπομπή «Πρωινό», την Τρίτη 13 Μαΐου: «Μου αρέσει το τραγούδι της Κλαυδίας, έχει ιδιαίτερο ηχόχρωμα και στίχο. Δεν εξεπλάγην με την επιλογή, αλλά είχα 2-3 ακόμα που μου άρεσαν. Το κάθε τραγούδι κάνει την πορεία του και εκτός Eurovision. Εφόσον η Eurovision είναι ένας διαγωνισμός σύνθεσης τραγουδιού, καλό είναι το αποτέλεσμα να προέρχεται μέσα από τον κόσμο. Δεν υπάρχει συνταγή επιτυχίας στη Eurovision. Αν ήταν έτσι, την εποχή της μπαλάντας θα ακούγαμε μόνο μπαλάντες».
Στη συνέχεια, επισήμανε πως ο ίδιος δεν άκουγε τα αρνητικά σχόλια που είχαν ειπωθεί για τη συμμετοχή του; «Εγώ όταν είχα πάει εκείνη την εποχή, είχα κλείσει τα αυτιά μου και πήγα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Πολλοί Έλληνες δημοσιογράφοι έλεγαν ότι θα είναι η πρώτη φορά που δεν θα περάσουμε από τον ημιτελικό. Και όμως, στον ημιτελικό περάσαμε πρώτοι».
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα