Δείτε το κλιπ που ανάρτησε στο Instagram, μετά το τέλος των γυρισμάτων του «Office Romance»
Η Τζένιφερ Λόπεζ δείχνει να απολαμβάνει την ελευθερία της, μετά το τέλος των γυρισμάτων της νέας ρομαντικής κομεντί του Netflix με τίτλο «Office Romance». Η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός μοιράστηκε ένα βίντεο στα social media, όπου χορεύει ξέγνοιαστα στην παραλία.
Στο κλιπ που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εμφανίζεται φορώντας ένα μπικίνι και μια ροζ μακριά φούστα, ενώ χορεύει στην άμμο. «Αυτό το συναίσθημα ελευθερίας… είναι επίσημα το τέλος. Office Romance», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η 55χρονη Λατίνα σταρ. Στη νέα της ταινία συμμετέχει και ο Μπρετ Γκόλντστιν, γνωστός από τη σειρά «Ted Lasso».
Δείτε την ανάρτηση
Ωστόσο, νωρίτερα την ίδια ημέρα, η Τζένιφερ Λόπεζ είχε ευχηθεί σε όλες τις γυναίκες για τη Γιορτή της Μητέρας με μία άλλη ανάρτηση. «Μία πανέμορφη Γιορτή της Μητέρας σε όλες τις μαμάδες. Στέλνω αγάπη, γέλιο, ειρήνη, χαρά και ευτυχία», έγραψε στη λεζάντα. Στη φωτογραφία, η σταρ φοράει ένα καρό καλοκαιρινό φόρεμα, ψάθινο καπέλο και κρατά μια τσάντα.
Η ανάρτηση περιλάμβανε επίσης φωτογραφίες από τα λουλούδια που έλαβε για τη Γιορτή της Μητέρας, τα οποία πιθανότατα της χάρισαν τα δίδυμα παιδιά της, Μαξ και Έμμε.