LIFESTYLE

Στέφανος Μιχαήλ: Η αναφορά στην κόρη της συντρόφου του - «Από τα πιο δύσκολα πράγματα ήταν να με αγαπήσει»

Lifenews

Όσα αποκάλυψε

Ο Στέφανος Μιχαήλ σε μία συνέντευξη από καρδιάς, μίλησε για τη σύντροφό του Νάταλι Κάτερ με την οποία είναι μαζί εδώ και έξι χρόνια αλλά και για την κόρη που έχει αποκτήσει από προηγούμενη σχέση και η οποία πλέον έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον ηθοποιό.

«Η Νάταλι είχε ζήσει 8 χρόνια στη Νέα Υόρκη, στην Ελλάδα, μετά γύρισε Κύπρο, όχι για μένα» εκμυστηρεύτηκε στους Ζαμπέτογλου-Αναγνωστόπουλο αναφερόμενος στην απόφασή του να ζήσουν σε ένα χωριό της Κύπρου μόνιμα.

stefanos.michael_1719855003_3402712853998125384_1375535017.jpg

Και συνέχισε: «Της ήταν δύσκολη απόφαση της Νάταλι να έρθει στο χωριό, εγώ δεν το συζητούσα καν. "Είμαι αυτός, θέλω αυτό, αν θέλεις με ακολουθείς" είπα. Δεν νομίζω να έκανα θυσία, θα περίμενα από τον άλλο να την κάνει. Είμαι τυχερός, έχω και το κορίτσι και το χωριό. Το αγάπησε το χωριό. Μου λέει "αν ποτέ χωρίσουμε εγώ δεν φεύγω από εδώ, θα με βλέπεις κάθε μέρα". Είμαστε μαζί έξι χρόνια» τόνισε ο ηθοποιός.

Ο Στέφανος Μιχαήλ όμως επεσήμανε πως ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που κλήθηκε να κάνει στη ζωή του ήταν να αποκτήσει καλή σχέση με την κόρη της συντρόφου του για να φτάσουν σήμερα να αγαπιούνται πολύ.

stefanos.michael_1745493364_3617783013585487121_1375535017.jpg

Συγκεκριμένα είπε:

«Δεν μπορείς να αγαπήσεις το παιδί της λιγότερο από την ίδια. Είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα που έκανα στη ζωή μου το να κάνω ένα παιδί να με αγαπήσει τόσο πολύ. Πρέπει να σε εμπιστευτεί, να νιώσει την αγάπη».

 
 

READ MORE

LATEST NEWS