Απίστευτη ιστορία
Με αφορμή το νέο της τραγούδι «Τα έχουμε πει», η Ελεάνα Παπαϊωάννου έφερε στο μυαλό της μια ακραία εκδήλωση θαυμασμού μετά το Fame Story που την οδήγησε να πηδήξει από τον πρώτο όροφο του σπιτιού της στη Θεσσαλονίκη.
«Ήμουν στο πατρικό μου σπίτι στην Καλαμαριά στη Θεσσαλονίκη. Είχε πάρα πολύ κόσμο από κάτω. Στην προσπάθειά μου να τους αποφύγω γιατί ήταν λίγο τρομαχτικό, πήδηξα από τον πρώτο όροφο, από το παράθυρο της πολυτακοικίας στην πίσω πλευρά. Πώς δεν σκοτώθηκα δεν ξέρω», περιέγραψε.
Και συνεχίζοντας επισήμανε: «Τα παιδιά που βγήκαμε τον πρώτο χρόνο από το Fame Story δεν πατούσαμε στη γη, δεν γινόταν. Αυτό που έγινε στο πρώτο Fame Story ήταν μη διαχειρίσιμο. Ειδικά την πρώτη χρονιά ήταν φοβερό».
Παράλληλα η τραγουδίστρια μίλησε και για το κομμάτι των αισθητικών επεμβάσεων και τι θα τολμούσε. «Botox έκανα πριν από 1,5 χρόνο για πρώτη φορά. Όταν πήγαμε στον γιατρό ήρθε μαζί και ο άντρας μου γιατί δεν ήθελε να παραμορφωθώ. Ήταν σαν να αγοράζαμε σπίτι. Θα ήθελα να κάνω και ένα λιφτινγκ αργότερα, αλλά νομίζω ότι δεν θα το κάνω γιατί φοβάμαι», ανέφερε η Ελεάνα Παπαϊωάννου.
- Ελεάνα Παπαϊωάννου
- Ελληνίδα τραγουδίστρια
- fame story
- νέο τραγούδι
- απίστευτη ιστορία