LIFESTYLE

Αντέδρασε ο Σάββας Πούμπουρας για την απόπειρα διάρρηξης στο σπίτι του: «Ήταν η χαρά του δημοσιογράφου»

Lifenews

Την έντονη αντίδρασή του για το ζήτημα του χειρισμού της απόπειρας διάρρηξης στο σπίτι του από τα μίντια, θέλησε να δείξει ο Σάββας Πούμπουρας, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με τον γνωστό παρουσιαστή να τονίζει πως αυτός είναι και ο λόγος που απέχει από την τηλεόραση.

Ειδικότερα, ο Σάββας Πούμπουρας ανέφερε πως "Θα μπορούσα να πω πάρα πολλά για χθες, αλλά δεν θα πω τίποτα. Δεν βγήκα πουθενά, δεν έχει κανένα νόημα, γιατί αυτό που συνέβη, συμβαίνει σε πάρα πολύ κόσμο, δεν είμαι κάτι διαφορετικό. Ένας από εσάς είμαι κι εγώ, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Ωστόσο, ήταν η χαρά του δημοσιογράφου. Τα τηλέφωνα δεν σταμάτησαν να χτυπάνε, τα μηνύματα... Πάνω από όλα μου έλεγαν 'Αν είστε καλά' αλλά μετά' μου έλεγαν 'Πες μας τι έγινε και σε παρακαλώ αν βγεις σε εμάς και μην βγεις αλλού, βγες σε εμάς”. Το θέμα ήταν ποιος θα πάρει πρώτος το θέμα"

Συμπλήρωσε, μάλιστα, ότι "Σε μια τηλεόραση που κυνηγάει το αίμα, τον φόβο, τον πόνο, την καταστροφή και ότι μπορεί να κάνει τον κόσμο να πει 'Τι γίνεται;' και να τους πολώσει. Για αυτό το λόγο θέλω να απέχω από αυτού του είδους την τηλεόραση. Αν θα με δείτε, θα με δείτε σε κάτι τελείως διαφορετικό και ποιοτικό. Μακριά από όλη αυτή τη σκα@@λα"

Στη συνέχεια, δημοσίευσε ένα ακόμα story στο οποίο σημείωσε πως

 

Πηγή: yupiii.gr

 

READ MORE

LATEST NEWS