LIFESTYLE

Έστειλε εξώδικο στην Αθηνά Οικονομάκου ο σύντροφος της Κ. Ευριπίδου - Γιατί την κατηγορεί;

LifenewsTeam

Ο όρος του διαζυγίου που φαίνεται πως παραβίασε η ηθοποιός.

Εξώδικο στην Αθηνά Οικονομάκου έστειλε ο Φίλιππος Μιχόπουλος με το οποίο την καταγγέλλει για παραβίαση του όρου της συμφωνίας λύσεως του γάμου τους τον Απρίλιο του 2024 ότι κανείς από τους δύο δεν θα φέρει για ένα χρόνο τα παιδιά τους σε επαφή με τον/την σύντροφο που τυχόν αποκτήσει.

Ο όρος αυτός μπήκε από τις δύο πλευρές προκειμένου να προστατευτεί η ψυχική υγεία των παιδιών και προς αποφυγή συγχύσεως τους και ενόψει του νεαρού της ηλικίας τους.

Ωστόσο η πλευρά του κ. Μιχόπουλου καταγγέλλει ότι η Αθηνά Οικονομάκου παραβίασε τρεις φορές τον όρο αυτόν με την πρώτη, μάλιστα, να γίνεται μόλις 1,5 μήνα μετά τη λύση του γάμου τους, όταν στις 9 Ιουνίου 2024 η ηθοποιός γνώρισε στα παιδιά τον Μπρούνο Τσερέλα στην ημέρα των γενεθλίων της κόρης του ζευγαριού.

Η κίνηση αυτή προκάλεσε το εξώδικο του Φίλιππου Μιχόπουλου προς την Αθηνά Οικονομάκου στις 12 Ιουνίου με το οποίο της ζητούσε να συμμορφωθεί με τον όρο.

Αντί, όμως, να συμβεί αυτό, η Αθηνά Οικονομάκου, σύμφωνα με πληροφορίες, έφερε άλλες δύο φορές σε επαφή τον νέο σύντροφό της με τα παιδιά της: Μια στις 3 Φεβρουαρίου 2025 και άλλη μια στις 22 Φεβρουαρίου όταν εθεάθη σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων με τα παιδιά και τον Μπρούνο Τσερέλα.

Την ίδια ώρα, μάλιστα, η πλευρά του Φίλιππου Μιχόπουλου σημειώνει ότι ο ίδιος έχει σεβαστεί πλήρως τον εν λόγω όρο και δεν έχει φέρει τα παιδιά σε καμία επαφή με την τωρινή σύντροφό του, Κωνσταντίνα Ευρυπίδου.

Πηγή: www.protothema.gr

READ MORE

LATEST NEWS