«Το αλκοόλ δεν είναι καλός σύμβουλος», έγραψε
Την πρώτη του ανάρτηση έκανε ο Χρήστος Μάστορας μετά τη σύλληψή του στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
Ο ίδιος δηλώνει μετανιωμένος και έτοιμος να διορθώσει τα λάθη του και να γίνει καλύτερος, όπως γράφει.
«Το αλκοόλ δεν είναι καλός σύμβουλος. Ένα όμορφο ταξίδι σε μία έξοδο με το κορίτσι μου και την παρέα της γεμάτο γέλιο όνειρα και καλή διάθεση, που όμως στο τέλος μας βγήκε ξινό. Ο νόμος είναι ξεκάθαρος και εγώ τον αγνόησα πιάνοντας το τιμόνι. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Οι αστυνομικοί έκαναν τη δουλειά τους και μετά τα τελευταία γεγονότα δεν μπορούν ούτε πρέπει σε καμία περίπτωση να κάνουν εκπτώσεις στα μέτρα ασφαλείας. Όλοι επαγγελματίες, ευγενικοί και πάνω απ’ όλα άνθρωποι που νοιάζονται για την δικαιοσύνη που προστατεύει τους υπεύθυνους από τους ανεύθυνους.
Από την εισαγγελέα μέχρι τον δικαστή ένιωσα παρακολουθώντας κι άλλες υποθέσεις ως όλοι φροντίζουν να αποδοθεί δικαιοσύνη. Δεν είμαι άγιος ούτε αλάνθαστος, είμαι όμως εδώ για να διορθώσω τα λάθη μου και να γίνω καλύτερος. Ευχαριστώ τόσο πολύ όλους τους φίλους που έστειλαν αγάπη και μήνυματα» έγραψε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Μάστορας.
Θυμίζουμε ότι σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη και επικίνδυνη οδήγηση και μεγάλη ποσότητα κατανάλωσης αλκοόλ ενώ η εκδίκαση της υπόθεσης έχει πάρει αναβολή.
ΠΗΓΗ: Gossiptv.gr
- Χρήστος Μάστορας
- Ειδήσεις Κύπρος
- Κύπρος νέα