HOLLYWOOD NEWS

Η ακραία αλλαγή στην εμφάνιση του Σαμ Κόρλετ από το «Vikings: Valhalla» – Έχασε 26 κιλά για τον νέο του ρόλο

Lifenews

Ο ηθοποιός Σαμ Κόρλετ αποκάλυψε την εξαντλητική προετοιμασία που χρειάστηκε για να υποδυθεί στη νέα του ταινία έναν χαρακτήρα που παλεύει με τον εθισμό.

Ο Αυστραλός ηθοποιός, γνωστός για τον ρόλο του Leif Eriksson στη δημοφιλή σειρά του Netflix, «Vikings: Valhalla», χρειάστηκε να κάνει ακραίες αλλαγές στην εμφάνισή του, αφού αντί για την έντονη προπόνηση που ακολουθούσε για τον ρόλο του πολεμιστή, έπρεπε τώρα να χάσει τεράστιο βάρος.


Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Κόρλετ δημοσίευσε μία φωτογραφία του, εκπλήσσοντας τους 729.000 ακολούθους του με την ακραία απώλεια βάρους του. Στην ανάρτηση του ωστόσο εξήγησε, ότι η αλλαγή αυτή του πρόσφερε «διαύγεια σκέψης» και μεγαλύτερη συναισθηματική πρόσβαση για να υπηρετήσει τον χαρακτήρα.

Δείτε τη φωτογραφία

 

Η ταινία ακολουθεί τη σχέση του Max με την αδελφή του Jade, την οποία υποδύεται η Λέιλα Τζορτζ, καθώς εκείνη προσπαθεί να τον σώσει από τον εθισμό του με κάθε τρόπο. Ο Κόρλετ μοιράστηκε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να φτάσει τον Max σωματικά και ψυχολογικά, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Όταν διάβασα το σενάριο του Ντέιβιντ Βίνσεντ Σμιθ, ήξερα πως δεν υπήρχε τίποτα που δεν ήμουν διατεθειμένος να κάνω για να τιμήσω αυτήν την ιστορία».

 

Η μετάβαση από τα 92 κιλά, που είχε φτάσει για το «Vikings: Valhalla», στα 66 κιλά για τον ρόλο του Max ήταν απαιτητική και καθοδηγούμενη από αυστηρό πρόγραμμα διατροφής και καθημερινή άσκηση. Παρά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων, ο Κόρλετ παραδέχτηκε ότι η επιστροφή στις κανονικές διατροφικές συνήθειες δεν ήταν εύκολη, ενώ ανέφερε ότι βίωσε στιγμές δυσμορφίας σώματος καθώς έπρεπε να επαναπροσδιορίσει την προσωπική του εικόνα μετά από τόσο αυστηρή δίαιτα και εκπαίδευση.

Το «He Ain’t Heavy» αναμένεται να προβληθεί στους αυστραλιανούς κινηματογράφους στις 17 Οκτωβρίου, με τον Κόρλετ να εκφράζει την ελπίδα του να μάθει τις αντιδράσεις του κοινού για την ταινία.

Πηγή: protothema.gr

READ MORE

LATEST NEWS