LIFESTYLE

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γιορτάζει το Halloween με τους γιους της - Κάνουν χειροτεχνίες και διακοσμούν το σπίτι - Φωτογραφίες

Lifenews

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, είναι μια πολύ ενεργή μαμά, η οποία έχει αποφασίσει να μείνει μακριά από την τηλεόραση τη φετινή σεζόν, ώστε να απολαύσει τις καθημερινές και απλές στιγμές με τα παιδιά της.

Μαζί με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Τον Βλάσση, που γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου το 2023 και τον Βασίλη, που γεννήθηκε στις 2 Ιουλίου το 2024.

Μιας και είναι περίοδος Halloween, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ήθελε να δημοσιεύσει στα social media, το πώς το γιορτάζει η ίδια μαζί με την οικογένεία της.

Ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, διάφορες φωτογραφίες, με δημιουργικές ασχολίες που κάνει μαζί με τους δύο γιους της, φτιάχνοντας διάφορες χειροτεχνίες όπως κολοκύθες και πολλά άλλα θεματικά διακοσμητικά.

 

Το σαλόνι του σπιτιού της μοιάζει περισσότερο με παιδική χαρά, με τα πολλά παιχνίδια για τους γιους της, το παιδικό πάρκο και με τα πολλά πουφ. Αυτό το σημείο είναι ξεκάθαρα το comfort zone της, αφού μπορεί να απολαμβάνει ατελείωτες ώρες παιχνιδιού μαζί τους και φυσικά με το σκυλάκι της, που είναι πρωτοκαθεδρία στη φώτο και στον καναπέ.

Όπως φαίνεται επίσης έχει στρώσει τα χαλιά της ήδη από τώρα, μιας και έχουν μπει τα πρώτα κρύα, και ομολογουμένως δίνουν μια πιο "ζεστή" αίσθηση στο σπίτι.

Πηγή: missbloom.gr

READ MORE

LATEST NEWS