LIFESTYLE

Γιώργος Θεοφάνους: «Η σχέση μας με τη Νατάσα είναι off, δεν συμπεριφέρθηκε σωστά» - Βίντεο

Lifenews

Συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος και στο Τετ α τετ" παραχώρησε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Μεταξύ άλλων ο γνωστός συνθέτης μίλησε για τη διαφωνία του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία εντάθηκε όταν το τραγούδι "Φεγγάρι μου" χρησιμοποιήθηκε σε τηλεοπτική διαφήμιση, με την άδεια του Γιώργου Θεοφάνους.

"Γιατί κατεβάζει την αξία του τραγουδιού που το έδωσα στη διαφήμιση; Ο Σαββόπουλος που το έδωσε κατέβασε την αξία του; Όταν πάω σε επιθεώρηση και αλλάζουν τους στίχους κατεβάζουν το τραγούδι; Ποια η διαφορά του τηλεοπτικού σποτ; Δεν απολογούμαι, είναι λάθος αυτό που λες, το τραγούδι υπάρχει μόνο του, υπάρχει και με τον τραγουδιστή του. Δεν βρίσκω τίποτα το κακό. Μπορεί η Νατάσα να το αντιμετώπισε ότι είναι αστείο να το λέει ο Μπουγάς και να το έκοψε από το πρόγραμμά της αλλά τελικά το ξανάβαλε, εγώ δεν το σταμάτησα ποτέ" δήλωσε ο Γιώργος Θεοφάνους.

 

Και τόνισε: "Προφανώς της είπαν να κάνει τη διαφήμιση και ζήτησε πολλά χρήματα και της είπαν όχι γι’ αυτό νευρίασε φαντάζομαι. Το τραγούδι είναι του συνθέτη και του στιχουργού όχι του τραγουδιστή. Ο τραγουδιστής είναι το όχημα. Είναι σημαντικός. Είναι off η σχέση μας, δεν συμπεριφέρθηκε σωστά καθόλου. Να ξανασυμπεριφερθεί σωστά μπορεί. Βάζω κόκκινες γραμμές. Είμαι άνθρωπος που ξεχνά".

Πηγή: yupiii.gr

 

READ MORE

LATEST NEWS