LIFESTYLE

Μαριάννα Τουμασάτου: Δεν είμαι ζηλιάρα, αλλά είμαι ξεροκέφαλη και δύσκολη στην καθημερινότητά μου

Lifenews

Είμαι συντροφική, αγαπάω τον άντρα μου ώστε να είναι εκείνος καλά, πρόσθεσε

Η Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε για την προσωπική της ζωή, τον σύζυγό της, αλλά και την κόρη της.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο «Χαμογέλα και πάλι» κι αναφέρθηκε στην αφοσίωσή της στην οικογένειά της, περιγράφοντας τον εαυτό της ως υποστηρικτική, αλλά και «δύσκολη».

Σχετικά με την κόρη της, ανέφερε πως δεν θα ήθελε να την δει ηθοποιό και εξέφρασε την επιθυμία να βρει έναν σύντροφο σαν τον πατέρα της.

«Θα έλεγα ότι είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά τους ανθρώπους, τη φύση, τα ζώα, νευριάζει. Είμαι συντροφική, αγαπάω τον άντρα μου ώστε να είναι εκείνος καλά, θέλω να είναι εκείνος καλά και ευτυχισμένος. Είμαι εκεί και είμαι υποστηρικτική. Δεν είμαι ζηλιάρα, αλλά είμαι ξεροκέφαλη και δύσκολη στην καθημερινότητά μου», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, μίλησε για την κόρη της και τον σύντροφο που θα ήθελε για εκείνη. «Δεν θέλω να γίνει ηθοποιός η κόρη μου, και δεν το θέλει προς στιγμήν και εκείνη. Αγαπώ το κοινό, αλλά ο πρώτος λόγος που κάνω αυτή την δουλειά είναι γιατί μου αρέσει. Εύχομαι η κόρη μου να βρει έναν άντρα σαν τον πατέρα της. Είναι ένας άνθρωπος που είναι συντροφικός, ξέρει να αγαπάει, να φροντίζει και να στέκεται δίπλα σου. Εάν δεν βρει ας πάρει κράνος. Να σέβεται το παιδί μου θέλω», τόνισε.

Αναφορικά με την απιστία, η ηθοποιός είπε: «Αρνούμαι να γίνω καχύποπτη εάν έχω περάσει δύσκολα πχ στην απιστία. Είμαι μάπα στις συμβουλές. Υπήρχε σύντροφος φίλης μου που με έβλεπε και κατουριόταν από τον φόβο του».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

READ MORE

LATEST NEWS