LIFESTYLE

Λίλι Άλεν: Άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans και οι φετιχιστές την πληρώνουν καλύτερα από το Spotify - Φωτογραφίες

Lifenews

Αν λάβουμε υπόψη τη δημοτικότητα του wikiFeet και τις πενιχρές πληρωμές της πλατφόρμας streaming, ήταν λογικό η Λίλι Άλεν να βυθιστεί στα νερά του OnlyFans για να δημοσιεύσει φωτογραφίες των ποδιών της.

Σύμφωνα με την τραγουδίστρια, η απόφαση αυτή έχει ήδη αποδώσει καρπούς, καθώς τα μηνιαία έσοδά της από τη συνδρομητική ιστοσελίδα έχουν ξεπεράσει τα έσοδά της από το Spotify.

«Μην μισείτε τον παίκτη, μισήστε το παιχνίδι» λέει η Λίλι Άλεν

Η Άλεν μοιράστηκε αυτή την πληροφορία απαντώντας σε έναν χρήστη του Twitter που την κατηγόρησε για την ανάρτηση φωτογραφιών με τα πόδια της.

«Φανταστείτε να είστε ένας από τους μεγαλύτερους ποπ σταρ/μουσικούς στην Ευρώπη και καταλήγετε έτσι» έγραψε ο χρήστης του Χ.

 

 

«Φανταστείτε να είστε [καλλιτέχνης] και να έχετε σχεδόν 8 εκατομμύρια μηνιαίους ακροατές στο Spotify, αλλά να κερδίζετε περισσότερα χρήματα από την εγγραφή 1000 ατόμων [που θέλουν να βλέπουν] φωτογραφίες με τα πόδια σας», απάντησε η τραγουδίστρια.

«Μην μισείτε τον παίκτη, μισήστε το παιχνίδι», συμπλήρωσε.

WikiFeet

Η Βρετανίδα καλλιτέχνιδα άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans τον Ιούλιο, αφού αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο θέμα στο podcast «Miss Me?».

 

 

«Έχω μια κυρία που έρχεται και μου φτιάχνει τα νύχια», είπε. «Με ενημέρωσαν ότι έχω πέντε αστέρια στο WikiFeet, κάτι που είναι αρκετά σπάνιο. Τα πόδια μου αξιολογούνται αρκετά υψηλά στο διαδίκτυο».

Αν υπολογίσουμε ότι 1.000 συνδρομητές του OnlyFans πληρώνουν δέκα δολάρια το μήνα για να είναι εγγεγραμμένοι στον λογαριασμό της τραγουδίστριας, καταλαβαίνουμε ότι τα έσοδα της ανέρχονται στα 10.000 δολάρια. Το OnlyFans φέρεται να παίρνει το 20% των εσόδων από τις συνδρομές, το οποίο θα επέφερε στην Άλεν 8.000 δολάρια το μήνα. Δεν το λες και μικρό ποσό -ειδικά αν το συγκρίνουμε με τις απολαβές από την συνδρομητική πλατφόρμα μουσικής-.

Πηγή: in.gr

READ MORE

LATEST NEWS