LIFESTYLE

Σε αυτή την ταινία του Netflix θα συμμετάσχει ο Τάσος Ξιαρχό - Μαζί με Salma Hayek και Chris Evans

Lifenews

Όσα αποκάλυψε

Τη συμμετοχή του στη νέα ταινία του Netflix που γυρίζεται αυτή την περίοδο στη Δράμα, με πρωταγωνιστές, μεταξύ άλλων, τους Σάλμα Χάγιεκ, Βενσάν Κασέλ και Κρις Έβανς, αποκάλυψε ο Τάσος Ξιαρχό.

Τις τελευταίες ημέρες στη Δράμα πνέει «αέρας Hollywood», με σειρά διάσημων ηθοποιών να έχουν φτάσει στην περιοχή για τα γυρίσματα της νέας ταινίας της δημοφιλούς συνδρομητικής πλατφόρμας, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Ρομέν Γαβρά και του Γουίλ Άρμπερυ.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του συλλόγου ξενοδόχων Δράμας και γεν. γραμματέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ξενοδόχων, Άγγελο Καλλία, περισσότερα από 150 άτομα βρίσκονται στη Δράμα για τα γυρίσματα της ταινίας, όπου θα συμμετέχουν και κάποιοι Έλληνες, μετά από σχετική audition που είχε γίνει.

Τάσος Ξιαρχό: Η ανάρτησή του για τη συμμετοχή του στην ταινία «Sacrifice»

Τη συμμετοχή του στην ταινία που θα φέρει τον τίτλο «Sacrifice» αποκάλυψε και ο Τάσος Ξιαρχό, με σχετική ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο Instagram νωρίτερα το μεσημέρι της Παρασκευής, 25/10.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός χορευτής και χορογράφος, δημοσίευσε σειρά εικόνων όπου ποζάρει στον φωτογραφικό φακό παρέα με τη συνάδελφό του Τζένη Στεφανίδου, αποκαλύπτοντας τη συμμετοχή τους στην ταινία που γυρίζεται στη Δράμα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Τάσος Ξιαρχό (@tasosxiarcho)

ΠΗΓΗ: Iefimerida.gr

READ MORE

LATEST NEWS