PEOPLE

Έτοιμος για γάμο ο Φειδίας! Πότε αναμένεται να παντρευτεί την Στυλιάνα - Η απόφαση να απέχουν από το σεξ

Lifenews

Όσα αποκάλυψε ο Κύπριος Ευρωβουλευτής

Στη σύντροφό του, Στυλιάνα Αβερκίου, την οποία είχε συστήσει στους διαδικτυακούς του φίλους μέσω TikTok προ μερικών μηνών, αναφέρθηκε ο Φειδίας Παναγιώτου σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Ο νεαρός Κύπριος ευρωβουλευτής και YouTuber βρίσκεται εδώ και μερικούς μήνες σε σχέση με τη γνωστή Κύπρια tiktoker από τη Λεμεσό, με τους δύο τους να ξεκλέβουν χρόνο από τις υποχρεώσεις τους προκειμένου να περάσουν παρέα κάποιες στιγμές.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Γκρο Πλαν» στο ΡΙΚ, αν και η σχέση τους μετρά μόλις μερικούς μήνες, οι δύο τους σχεδιάζουν να παντρευτούν μέσα στο 2025, ενώ έχουν αποφασίσει να κάνουν «εγκράτεια μέχρι τον γάμο».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Fidias Panayiotou (@fidias0)

Φειδίας Παναγιώτου: Είμαι έτοιμος για πρόταση γάμου

«Θέλω να παντρευτώ τη Στυλιάνα. Είναι μια κούκλα και μέσα και έξω. Ήρθε λίγο παράξενα στη ζωή μου αυτός ο έρωτας, ήταν λίγο πριν τις εκλογές. Με έπιασε λίγο εξ απρόοπτου, δεν περίμενα να μπει ένα άτομο στη ζωή μου, με τέτοιο τρόπο. Πρώτη φορά ανυπομονώ να περάσουμε χρόνο, μου γεμίζει τις μπαταρίες μου. Είναι μια πολύ υγιής σχέση. Είμαι έτοιμος για πρόταση γάμου. Ο τρόπος που ξεκουράζομαι είναι όταν περνάω χρόνο με τη Στυλιάνα. Είναι κεραυνοβόλος έρωτας», ανέφερε αρχικά ο Κύπριος ευρωβουλευτής για τη σύντροφό του.

Ο ίδιος, μιλώντας στη συνέχεια για τη σχέση του με τον Θεό και την πίστη, αποκάλυψε ότι συμφώνησαν με τη σύντροφό του να απέχουν από το σεξ μέχρι τον γάμο, λέγοντας: «Να σας πω και κάτι αστείο για την εγκράτεια. Αποφασίσαμε με τη Στυλιάνα να κάνουμε εγκράτεια μέχρι τον γάμο. Να το δοκιμάσουμε, επειδή θα είναι μια όμορφη διαδικασία, θα μας φέρει αυτή η δυσκολία πιο κοντά. Μου άρεσε αυτή η σκέψη και είπα να την υιοθετήσω. Υπολογίζω τον γάμο μέσα στο 2025».

ΠΗΓΗ: Iefimerida.gr

READ MORE

LATEST NEWS